'8 Kasım Mitingi'ne destek çığ gibi büyüyor

'8 Kasım Mitingi'ne destek çığ gibi büyüyor

'8 Kasım Mitingi'ne destek çığ gibi büyüyorAlevi Bektaşi Federasyonu'nun 8 Kasım 2009'da Kadıköy'de düzenleyeceği...

A+A-

'8 Kasım Mitingi'ne destek çığ gibi büyüyor'8 Kasım Mitingi'ne destek çığ gibi büyüyor

Alevi Bektaşi Federasyonu'nun 8 Kasım 2009'da Kadıköy'de düzenleyeceği 'Eşit Yurttaşlık Mitingi'ne yönelik çalışmalar devam ediyor. Hazırlık toplantıları düzenleyen ABF yetkilileri bugün de İstanbul Altınköy Şahintepe bölgesindeydiler. ABF adına Genel Başkan Yardımcıları Ali Kenanoğlu, İsmail Metin ve Eğitim - Bilim Sekreteri Hatice Altınışık'ın katılım gösterdiği toplantıda Zile Dernekler Federasyonu ile bir araya gelindi.

Toplantıya Zile Dernekler Federasyonu'na bağlı; Karacaören, Temecük, Kurupınar, Acısu, Kervansaray, Kızılca, Ali Hoca, Kuzalan, Güblüce ve Savcu köyleri katılırken; Turhal'a bağlı Meyil, Amasya'ya bağlı Ardıçpınar ve Şahintepesi Tuncelililer Derneği, Amasyalılar Derneği, Diyarbakırlılar Derneği, Malatyalılar Derneği ve Arnavutköy Cemevi katıldı.

Katılan tüm kurumlar mitinge destek sunacaklarını ve üyelerini istisnasız miting alanına çekeceklerini beyan etti. Sitemize konuşan ABF Genel Başkan Yardımcısı Ali Kenanoğlu, "Bugüne kadar beş yüze yakın kurumla bire bir irtibat haline olduk ve bugünden sonra da bu toplantılarımıza devam edeceğiz. Mitingin en güçlü katılımla gerçekleşmesi için elimizden geleni yapacağız" dedi.

RenkHaber - 29 Ekim 2009

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.