9 Kasım'da Hepimiz Aleviyiz

9 Kasım'da Hepimiz Aleviyiz

9 Kasım'da Hepimiz AleviyizBİZ ALEVİLERTaleplerimiz için Eşit Yurttaşlık Hakkımız için 9 Kasım'da Ankara'dayız....ABF çatısı...

A+A-

9 Kasım'da Hepimiz Aleviyiz9 Kasım'da Hepimiz Aleviyiz

BİZ ALEVİLER

Taleplerimiz için Eşit Yurttaşlık Hakkımız için 9 Kasım'da Ankara'dayız....

ABF çatısı altında bulunan kurumlar Yoldaş Kurumlar, Kardeş Kurumlar olarak 9 Kasım'da Ankara Sıhhıye Meydanında gerçekleşecek Büyük Alevi Yürüyüşüne İstanbul'da çoşkulu bir çalışma ile hazırlanıyoruz.

İlk ziyaretimizi DİSK Genel Başkanı sayın Süleyman Çelebi ile gerçekleştirdik.ABF Genel Başkan Yardımcısı Ali Kenanoğlu, ABF MYK Üyesi  Hatice Köse, GYK üyesi Mehmet Sarıyar, PSAKD MYK üyeleri Feti Bölükgiray, Hüseyin Yılmaz, Zeynep Yıldırım, Hüseyin Güzelgül ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede Miting konusunda genel bilgilendirme yapılarak karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. DİSK Genel Başkanı Sayın Süleyman Çelebi ve DİSK Yöneticileri kendi mitinglerine hazırlanıyormuşcasına destek sunacaklarını taahhüt ettiler.

CHP İl Başkanı sayın Gürsel Tekin, 10 Aralık Hareketi Başkanı sayın Prof.Dr. Burhan Şenatalar ile yaptığımız görüşmeler sonucu haklı taleplerimizi destekleyerek yanımızda olduklarını desteklerini sunacaklarını ilettiler.

28 Ekim Salı akşamı PSAKD Eyüp Şubesinde (Alibeyköy Cemevi) yapılan Avrupa yakası Alevi İl, İlçe Köy ve Yöre dernekleri toplantısı ,

29 Ekim Çarşamba günü PSAKD Ümraniye Şubesinde yapılan Anadolu Yakası Köy ve Yöre dernekleri toplantısını coskulu bir katılım ile gerçekleştiridik.. Yapılan toplantılarda ABF yöneticileri tarafından genel bilgilendirme yapıldı. Avrupa yakası ve Anadolu yakası için miting komiteleri oluşturuldu, çalışma programları hazırlandı, Otobüsler cemevlerimizden 8 Kasım Cumartesi akşamı saat 23.30'da hareket edecekleri ortak bir kararla alındı ve paylaşıldı.

Aynı gün Özgürlük ve Dayanışma Partisi İl Başkanlığı, Yön Radyo, Yaşam Radyo, Evrensel Gazetesi ve Hayat Tv'yi ziyaretlerini gerçekleştirdik. Ziyarette bulunduğumuz tüm kurumlar taleplerimizin kendi talepleri olduğunu söyleyerek miting çalışmalarımıza güç katacaklarını beyan ettiler. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

1 Mayıs'ta işçi olduk, 8 Mart'ta Kadın, Öğrenci sorunları için öğrenci olduk, Gün geldi Ermeni olduk Hrant olduk, Cumhuriyete bekçi olduk,...

BİZ ALEVİLER..

OMUZDAŞLARIMIZLA, YOLDAŞLARIMIZLA ANKARA'DAYIZ....

9 KASIM'DA HEPİMİZ ALEVİYİZ.

Saygılarımızla.

Hatice KÖSE
ABF MYK Üyesi Eğitim Bilim Sekreteri

Not:Otobüsler ücretsiz olarak cemevlerimizden hareket edecektir.
İrtibat telefonları 0212 625 08 39-  216 573 20 93

Alevihaber.com - 30 Ekim 2008

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.