AABF 30. YIL SEMPOZYUMU

AABF 30. YIL SEMPOZYUMU

Delil’i uyandırmak, yolumuza, aklımıza, gönüllerimize ve kurumlarımıza Çerağ olsun diye yol çıktık. Delil ile birlikte bilgi paylaşımında bulunmak, karşılıklı etkileşim ve iletişimimizi artırmak için 16 Mart 2019 tarihinde sizlerle birlikte Frankfurt Ceme

A+A-

Sempozyum Daveti

“30. Yılında Almanya’da Yol, Erkân Ve İnanç Hizmetlerinin Kurumsallaşması, Geçmişten Günümüze Alevi, Bektaşi, Kızılbaş İnancına Dair Güncel Yaklaşımlar, Göç, Kentleşme ve Modernleşme Süreçlerininin Yarattığı Fırsatlar ve Tehditler Işığında Güncel Sorunlar, Talepler ve Çözüm Önerileri” baslığı altında Delil Eğitim Akademisi ve Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu ile birlikte düzenlenen Sempozyuma davetlisiniz.

16 Mart 2019 tarihinde Frankfurt AKM- Cemevi’de gerçekleşeceğimiz sempozyum programını duyurmaktan ve sizleri sempozyumuna davet etmekten büyük onur duymaktayız.

AABF ve DEA tarafından düzenlenen bu türden bilimsel ve akademik çalışmalarla kurumlarımızdaki toplumsal bilincinin geliştirilmesi ve güçlendirilmesini hedefliyoruz. Kurumsal Dinamiklerimizi, Alevilerin kazanımlarını, hukuksal, sosyolojik, teolojik ve sosyal politik yaklaşımları irdeleyeceğimiz bu sempozyumların Alevi örgütlenmesine önemli katkılarının olacağını düşünüyoruz.
Sempozyum ve konularla ilgilenen akademisyenler, araştırmacılar ve kurum temsilcilerimiz farklı konularda akademik çalışmalarını ve bildirilerini sunacaklar.
Sempozyumlara sunulacak tüm bildiriler, daha sonra AABF 30. Kuruluş Yıldönümü Sempozyum Kitabında toplanacaktır. Sempozyumların amacı; Türkiye ve Uluslararası ölçekte kamuoyunun en fazla konuştuğu konular arasında yer alan Alevilik, akademik kurumsallaşma ve eğitim alanları hakkında akademik bilgi üretmek, üretilmiş olan bilgileri pekiştirmek, güçlendirmek, paylaşmak, başta Alevi kurumlarında olmak üzerek ilgili tüm kesimlerde anlaşılmasına katkıda bulunmaktır.
Delil’i uyandırmak, yolumuza, aklımıza, gönüllerimize ve kurumlarımıza Çerağ olsun diye yol çıktık. Delil ile birlikte bilgi paylaşımında bulunmak, karşılıklı etkileşim ve iletişimimizi artırmak için 16 Mart 2019 tarihinde sizlerle birlikte Frankfurt Cemevi’nde olmak istiyoruz.

 

Sempozyuma katılımınız gücümüzü artıracaktır.
Lütfen, AABF Hessen Bölge Yönetimine bağlı tüm AKM Yöneticilerine ve üyelerine ulaşacak şekilde duyurularımızı ve davetimizi herkese iletelim. Sosyal medyada etkili bir paylaşımlarda bulunalım.
Sevgi ve Saygılarımızla…

Almanya Alevi Birlikleri Konfederasyonu & Alevilik Eğitim Akademisi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.