AABF Alman İslam Konferansı üyeliğinden ayrılsın!

AABF Alman İslam Konferansı üyeliğinden ayrılsın!

Alman devleti tarafından kurulan ve ana amacı Almanya'da yaşayan Müslümanlardan ILIMLI İSLAM TOPLUMU YARATMAK olan Alman İslam Konferansı'nın önemli üyelerinden...

A+A-

Alman devleti tarafından kurulan ve ana amacı Almanya'da yaşayan Müslümanlardan ILIMLI İSLAM TOPLUMU YARATMAK olan Alman İslam Konferansı'nın önemli üyelerinden biri de Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu'dur (AABF).

Almanya'da kurulmuş ve faaliyet göstermekte olan çeşitli İslami çatı örgütleriyle birlikte AABF'de Alman İslam Konferansı'nın üyesi olmakla ALEVİLİĞİ SÜNNİLİK DIŞI VE FAKAT İSLAM İÇİ BİR İNANÇ/MEZHEP olarak resmen tanımlamış olmaktadır.

İnançsal ve tarihsel açıdan hiç bir gerçekliği olmayan bu durum Alevilerin asimile olmasını sağlamaktan başka hiç bir şeye yaramamaktadır.

Aleviliğin İslam içi bir inanç veya giderek İslam'ın bir mezhebi olduğunu kanıtlaması mümkün değilken, Alman İslam Konferansı'na üye olmanın Aleviliği yok etmeye yönelik bir girişim olduğu yadsınamaz bir gerçektir. Bu üyelik ile Aleviliğe ve Alevilere hangi katkının sağlandığı anlaşılamamaktadır. Ana yurdunda yüz yıllardır yok edilmeye çalışılan Alevilik, başta Almanya olmak üzere Avrupa ülkelerinde de İslam içinde gösterilerek yok edilmek istenmektedir.

Alman devleti kendi çıkarları açısından ILIMLI İSLAM MODELİNE BEL BAĞLAMIŞ OLABİLİR. Göreceli olarak bir fayda da sağlıyor olabilir, fakat burada KURBAN EDİLMEK İSTENEN KADİM BİR İNANÇ OLAN MAZLUMLARIN DİNİ ALEVİLİK'TİR.

Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu ( AABF ) bir an önce bu ölümcül hatadan vazgeçip, Alman İslam Konferansı üyeliğine son vererek ALEVİLİK İSLAM DIŞIDIR GERÇEĞİNİ BAŞTA TÜRK İSLAM CUMHURİYETİ YÖNETİCİLERİNE VE TÜM DÜNYAYA HAYKIRMALIDIR!

Sinan IŞIK

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.