AABK 3. Olağan Genel Kurulu 6 -7 Şubat tarihlerinde toplanıyor

AABK 3. Olağan Genel Kurulu 6 -7 Şubat tarihlerinde toplanıyor

AABK 3. Olağan Genel Kurulu 6 -7 Şubat tarihlerinde toplanıyor  Avrupa Alevi toplumunun birliğini, bütünlüğünü ve Avrupa örgütünün...

A+A-

AABK 3. Olağan Genel Kurulu 6 -7 Şubat tarihlerinde toplanıyorAABK 3. Olağan Genel Kurulu 6 -7 Şubat tarihlerinde toplanıyor
 
Avrupa Alevi toplumunun birliğini, bütünlüğünü ve Avrupa örgütünün gücünü temsil eden Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu (AABK) 3. Olağan Genel Kurulu 6 – 7 Şubat 2010 tarihlerinde Köln şehrinde yapılacak.

 
AABK 3. Olağan Genel Kurulu’na , Avrupa’nın 13 ülkesinden 250’ye yakın Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi yöneticisi katılacak.
 
6 Şubat 2010 Cumartesi günü saat 14.00’de başlayacak ve 22.00’de sona erecek olan Genel Kurulun 1. gününde, Alevi hareketinin mevcut durumu ve hedefleri hakkında, İnanç Kurulu, Gençlik, Kadınlar, Ozan ve Sanatçıların yanısıra Kurum Yöneticileri düşüncelerini ortaya koyacaklar.

Yaklaşık 800 kişinin  katılımının beklendiği Genel Kurulda, Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu’nun önümüzdeki dönemde takip edeceği politikalar belirlenecek.
 
Kaynak: Alevihaber.com - 16 Ocak 2010

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.