Ahmet Yıldız

Ahmet Yıldız

25 /07/1978 yılında Trabzon'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Samsun'da tamamladıktan sonra (1984-1995). 19. Mayıs Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık...

A+A-

25 /07/1978 yılında Trabzon'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Samsun'da tamamladıktan sonra (1984-1995). 19. Mayıs Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünü kazanarak eğitimime devam etti (1995-1999).

Dört yıllık eğitim hayatında sekiz üniversitede yapılan araştırma ve kaynak taramasına gidilerek oluşturulan 'Madde Bağımlılığı ve Gençlik', 'Rehberliğin Türkiye'de Gelişimi ve Sorunları', 'Gizli Gerçek Ergenlik' konulu araştırmalar yaparak üniversitede sundu. Yine üniversite yıllarında öğretim üyelerinin tavsiyesiyle 'Sınırsız Güç', 'Büyük Düşünmenin Büyüsü' konularında seminerler verdi. 'Altı Şapkalı Düşünce', 'Bellek Eğitimi', 'Altı Şapkalı Düşünce Tekniği', 'Duygusal Zeka', 'Etkili İnsanların Yedi Alışkanlığı' konulu seminerlere teknik destek (sunum) verdi. Üniversite ve hayat okulunda (Altı Şapkalı Düşünme tekniği, Büyük Düşünmenin Büyüsü, Duygusal Zeka, İçinizdeki Devi Uyandırın ve Etkili İnsanlarım Yedi Alışkanlığı vs.) toplam kalite ve insan kaynakları alanında araştırmalar yapma fırsatı buldu.

Şu anda bir öğretim kurumunda Rehberlik ve Psikolojik Danışma Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Öğrencilerine yönelik olarak 'Meslek Seçimi ve Önemi', 'ÖSS Sınav Sisteminde Taktikler', '9. Sınıfta Önemli Karar; Alan Seçimi', 'Okul Başarısı', 'Hızlı Okuma Teknikleri' konularında seminerle vermektedir.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.