Akdeniz Üniversitesi'nde öğrencilere silahlı saldırı

Akdeniz Üniversitesi'nde öğrencilere silahlı saldırı

Akdeniz Üniversitesi'nde öğrencilere silahlı saldırıAkdeniz Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler...

A+A-

Akdeniz Üniversitesi'nde öğrencilere silahlı saldırıAkdeniz Üniversitesi'nde öğrencilere silahlı saldırı

Akdeniz Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında yaşanan çatışma 12 Eylül günlerini aratmadı. Silah, bıçak ve sopaların kullanıldığı çatışmada ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı.
 
ANTALYA - Akdeniz Üniversitesinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında, silahlı, bıçaklı ve sopalı kavga çıktı. Alınan bilgiye göre, Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi'nde Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yurtta, karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Silah, bıçak ve sopaların da kullanıldığı kavgaya, öğrenci olmadıkları belirtilen bir grup da katıldı.

Kavga eden gruplar, Antalya Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle dağıldı. Polis, yurt binasına giriş ve çıkışları yasakladı. Polisin müdahalesinin ardından kaçan grupta yaralılar olduğu belirtildi. Kavgada ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Akdeniz Üniversitesi'nde öğrencilere silahlı saldırı

Öte yandan, ellerinde sopalar bulunan 60-70 kişilik grup da hastaneye kaldırılan arkadaşlarını almak üzere Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisinin önünde toplanarak slogan attı. Çevik kuvvet ekipleri, Acil Servis önünde geniş güvenlik önlemi aldı. Grup üyeleri, daha sonra, slogan atarak Acil Servis'ten yerleşkedeki öğrenci yurduna kadar yürüdü.

(AA) - GAZETEPORT - 6 Nisan, 2008

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.