Aleviler mitinge hazırlanıyor

Aleviler mitinge hazırlanıyor

Aleviler mitinge hazırlanıyorABF Genel Sekreteri Av. Kazım Genç ve PSAKD Genel Başkanı Av. Fevzi Gümüş, 8 Kasım Mitingi gündemiyle aydın,...

A+A-

Aleviler mitinge hazırlanıyorAleviler mitinge hazırlanıyor

ABF Genel Sekreteri Av. Kazım Genç ve PSAKD Genel Başkanı Av. Fevzi Gümüş, 8 Kasım Mitingi gündemiyle aydın, yazar, sanatçı ve kurum temsilcileriyle İstanbul'da buluşacak.

Alevi Bektaşi Federasyonu (ABF) Genel Sekreteri Av. Kazım Genç ve Pir Sultan Abdal Kültür Derneği (PSAKD) Genel Başkanı Av. Fevzi Gümüş, 8 Kasım Mitingi gündemiyle aydın, yazar, sanatçı ve kurum temsilcileriyle İstanbul'da buluşuyor.

Alevi Bektaşi Federasyonu öncülüğünde 8 Kasım 2009 tarihinde Kadıköy Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan "Ayrımcılığa Karşı Eşit Yurttaşlık Hakkı" mitingi hazırlıklar devam ediyor. ABF bileşenleri önümüzdeki günlerde siyasi partiler, sendikalar, dernekler, vakıflar ve meslek odaları başta olmak üzere tüm demokratik kitle örgütlerine ziyaretler düzenleyerek mitinge aktif destek isteyeceklerini duyurdular.

ABF Genel Sekreteri Av. Kazım Genç ve Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkanı Av. Fevzi Gümüş, 8 Kasım Mitingi gündemiyle aydın, yazar, sanatçı ve kurum temsilcileriyle 25 Ekim 2009 Pazar günü İstanbul'da bir toplantı gerçekleştireceği bilgisini verdiler. Kadıköy Belediyesi Başkanlık Binası Brifing Salonu'nda saat 13:00'te başlayacak programın ilk bölümünde verilecek kokteylin ardından Alevi örgüt temsilcileri mitinge ilişkin bilgilendirme yapacak. Toplantının son bölümünde ise tüm katılımcıların söz alacağı bir forum gerçekleştirileceği bilgisi verildi.

(soL - Haber Merkezi) - 20 Ekim 2009

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.