Ali Yıldırım : "Güleryüzlü bir Çankaya için adayım"

Ali Yıldırım : "Güleryüzlü bir Çankaya için adayım"

Ali Yıldırım : "Güleryüzlü bir Çankaya için adayım"CHP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI AVUKAT ALİ YILDIRIM:“GÜLERYÜZLÜ...

A+A-

Ali Yıldırım : "Güleryüzlü bir Çankaya için adayım"Ali Yıldırım : "Güleryüzlü bir Çankaya için adayım"

CHP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI AVUKAT ALİ YILDIRIM:
“GÜLERYÜZLÜ ÇANKAYA,İNSAN ODAKLI BİR BELEDİYECİLİK İÇİN ADAYIM”

Çankaya Belediye  Başkan adaylığı için Avukat Ali Yıldırım ilçe başkanlığına başvuruda bulundu. CHP İlçe başkanı Cudi Çalışkan’a belgelerini teslim eden Yıldırım burada yaptığı açıklamada:

Güleryüzlü bir Çankaya yaratmak için aday olmak istiyorum. İnsan merkezli bir belediyecilik anlayışını hayata geçirmek için aday olmak istiyorum” dedi.

Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü: “Çankaya Cumhuriyetin başkentinin başkentidir. Çankaya yeni bir dünyanın, yeni bir çağın, cumhuriyetin, laikliğin ve esas olarak insan olmanın simgesidir. Bu simge ekonomik sorunlardan arınmış, gündelik sorunlarını çözmüş, hayatı kolaylaşmış insanların yaşadığı bir şehirde anlamlı hale gelebilir.

Çankaya’nın belediye bütçesinin dışında muazzam bir birikimi vardır. Çankaya’nın birikimini, potansiyelini, varlığını ve enerjisini harekete geçirmek istiyorum.

İnsanlar paylaştıkça, sosyal ilişkiye girdikçe, birlikte değerler edindikçe, kültürel, sanatsal, sosyal etkinliklerde bir araya geldikçe ortak duygulara sahip olurlar.

Amacım insanların yaşamaktan mutlu olduğu güleryüzlü bir Çankaya yaratmaktır.

16 yıldır belediyede avukat olarak görev yaptım. Belediyecilik bilgi ve deneyimime dayanarak söylüyorum ki Çankaya’nın sorunları insan merkezli bir belediyecilik anlayışı ile çok kısa bir zamanda çözülebilecek niteliktedir. Belediye çalışanları ile Çankaya halkı ile barışık bir yönetim anlayışı çerçevesinde halkın ve çalışanların her düzeyde katılarak geliştirilecek olan program, proje ve önerilerle insanların belediyeye yabancılaşmasına son vererek işe başlamak amacındayım.

Güleryüzlü bir Çankaya için halka belediyenin yabancılaşmaması halkın belediyeyi kendi evi gibi görmesi çok önemlidir. Belediyeyi soğuk yüzlü bir devlet dairesi olmaktan çıkarıp halkın hizmetinde ve onun sorunlarını çözen, asıl işi birlikte insanca yaşanan bir şehir oluşturmak olan niteliğini gerçekleştirmek hiç de zor değildir.

Belediyenin kaynakları kadar belki ondan da önemlisi kaynakları hangi ihtiyaçlara göre, hangi öncelik sırasıyla  ne şekilde harcamak istediğinizdir. Biz yokluğun ve yoksulluğun olmadığı bir belde amaçlıyoruz. Bir milyon nüfuslu Çankaya’mızda 20 bin yeşil kart sahibi hemşehrimiz yaşıyor. Çankaya’da kimse aç açık kalmayacak, yoksulluk yaşama alanı bulamayacaktır.

Çankaya’nın birlik, dayanışma ve paylaşma potansiyelinin harekete geçirilmesi yönündeki projelerimiz ile herkesin birbirine dostça gülümsediği örnek bir Çankaya’yı inşa edeceğiz.”

KAYNAK : Alevihaber.com - 26 Aralık 2008

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.