Alibeyköy Cemevi Cenaze Aracı Kampanyasına Sende Katıl !

Alibeyköy Cemevi Cenaze Aracı Kampanyasına Sende Katıl !

Alibeyköy Cemevi Cenaze Aracı Kampanyasına Sende Katıl !Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Eyüp Şubesi Alibeyköy Cemevi Yönetim Kurulu,...

A+A-

Alibeyköy Cemevi Cenaze Aracı Kampanyasına Sende Katıl !

Alibeyköy Cemevi Cenaze Aracı Kampanyasına Sende Katıl !

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Eyüp Şubesi Alibeyköy Cemevi Yönetim Kurulu, Cenaze aracı almak için bir kampanya başlattı. Alibeyköy ve çevresinde acil bir ihtiyaç olan cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere alınması düşünülen cenaze aracı için tüm duyarlı canların desteği gerekiyor.

Alevilerin yıllardan beri yaşadığı önemli sorunlardan biri olan cenaze hizmetleri (yıkama, kaldırma, nakil ve defin işlemleri) için Cemevi yönetimi harekete geçti. PSAKD Eyüp Şube Başkanı Dede Hüseyin GÜZELGÜL; Alevilerin cenazelerini Cemevlerinden kaldırmak istediğini ancak cenaze aracı olmaması nedeniyle bir çok Alevinin cenazesini camiye götürmek zorunda kaldığını belirterek, "Alevi gibi yaşıyor, sünni gibi uğurlanıyoruz bu dünyadan, artık bu işe bir son vermek gerekir, Alevilerin inanç merkezi olan cemevlerimiz bizlerin bu dünyadan son yolculuğunda da son durağı olmalıdır. Bizler cemevi yönetimi olarak tüm duyarlı canlarımızı cenaze aracımızın satın alınması noktasında göreve çağırıyoruz. Gelin cenazelerimiz için bu işe el atalım" dedi.

Cenaze aracı kampanyasına destek olmak için PSAKD Alibeyköy Cemevine uğrayabilir, ya da telefondan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

BAĞIŞLARINIZ İÇİN ;

ZİRAAT BANKASI ALİBEYKÖY ŞUBESİ

HESAP NO : 1941304 / 5004

İLETİŞİM :

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Eyüp Şubesi   
 
Karayolları Mah. Sayayolu Cad. No: 19 ALİBEYKÖY 
EYÜP / İSTANBUL / TÜRKİYE 

TEL :  0212- 625 08 39

Alevihaber.com - 4 Kasım 2008

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.