Ankara'da oruç kavgası

Ankara'da oruç kavgası

Ankara'da oruç kavgası   Ankara Barosu avukatlarından Erdal Güzel, trafikte tartıştığı bir minibüs sürücüsünün...

A+A-

Ankara'da oruç kavgasıAnkara'da oruç kavgası 
 
Ankara Barosu avukatlarından Erdal Güzel, trafikte tartıştığı bir minibüs sürücüsünün “kendisine hakaret ederek saldırdığı” iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Erdal Güzel, avukatı Asım Kılıç ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunarak, Cumhuriyet Savcısı İlhan Ayaz'a ifade verdi.

Güzel, ifadesinde, sabah saat 09.45 sıralarında, Sıhhiye'de otomobiliyle seyir halindeyken, bir minibüsün önünde aniden durduğunu, bunun üzerine “ne yapıyorsun” anlamında el hareketi yaptığını kaydetti. Daha sonra yoluna devam ettiğini anlatan Güzel, kırmızı ışıkta durduğu sırada, “otomobilinin kapısını açan minibüs sürücüsünün kendisine küfrederek, 'hem sigara içiyorsun, oruç tutmuyorsun hem de korna çalarak artistlik yapıyorsun' diye saldırdığını” iddia etti.

Minibüs sürücüsünün elindeki bir aletle kendisini darp ettiğini, otomobilinden dışarı çıkarmaya çalıştığını öne süren Güzel, çevrede bulunanların kendisini kurtardığını söyledi.

Plakası belirlenen minibüsün sürücüsün arandığı bildirildi.

A.A - HÜRRİYET - 5 Eylül 2008

Avukata oruç dayağı

Ankara Barosu avukatlarından Erdal Güzel, "Ramazanda nasıl sigara içersin. Burası Ermenistan mı?" diyen dolmuş şoförünün saldırısına uğradı. Kaşı açılan ve kanlar içinde adliyeye gelen Güzel, saldırgandan şikayetçi oldu. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güzel, adliyede , yaşadığı olayı şöyle anlattı:

"Sabah saat 10.00 sıralarında kendime ait otomobille adliyeye doğru hareket ettim. Strasburg Caddesi'nde ilerlerken, 06 J 1777 plakalı minibüsün şoförü şerit değiştirince ben de korna çalarak, kendisini ikaz ettim. Işıklara geldiğimde minibüsün şoförü aniden aşağıya inerek, otomobilimin yanına geldi. Sigara içtiğimi farketmiş olacak ki, otomobilin kapısını açtı ve sinkaflı sözler sarfederek, 'A...s... kafiri. Nasıl sigara içersin? Burası Ermenistan'mı' diyerek, elindeki kesici bir aletin kabzasıyla kafama vurdu."

Şoför kaçtı

Güzel'in darp neticesinde sol kaşı açılırken, şoför ise minibüsüne binerek olay yerinden uzaklaştı. Güzel, minibüs şoförü hakkında Çankaya Polis Karakolu'na giderek şikayette bulundu. Güzel, daha sonra Ankara Adliyesi Adli Tıp Kurumu'n da muayene oldu. Hafif yaralandığına dair rapor alan Güzel, dolmuş şoförü hakkında da Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Gözaltına alınsın

Güzel'in verdiği şikayet dilekçesinde, dolmuş şoförünün bir an önce bulunarak gözaltına alınması talep edildi. Güzel, olaydan Ankara Barosu'nu da bilgilendirdi. Savcılığın dolmuş şoförünün yakalanması için polise talimat verdiği belirtildi.

TÜRKER KARAPINAR Ankara
MİLLİYET - 5 Eylül 2008

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.