Bakanlıkta Kuran kursu ilanı asıldı

Bakanlıkta Kuran kursu ilanı asıldı

Bakanlıkta Kuran kursu ilanı asıldıUlaştırma Bakanlığı mescidinde yaz Kuran kurslarının başlaması, yemekhaneye asılan “Tatil Gibi Kuran Kursu!”...

A+A-

Bakanlıkta Kuran kursu ilanı asıldıBakanlıkta Kuran kursu ilanı asıldı

Ulaştırma Bakanlığı mescidinde yaz Kuran kurslarının başlaması, yemekhaneye asılan “Tatil Gibi Kuran Kursu!” ilanıyla duyuruldu.

Alınan bilgilere göre “Tatil Gibi Kuran Kursu!” başlığını taşıyan ilanda Ulaştırma Bakanlığı mescidi imamının kurum içi dahili numarası ile cep telefonuna yer verildi. İlana göre, ilköğretim okulu 5. sınıf ve üzeri öğrencilerin karne fotokopisi ve velilerinin dilekçesiyle başvurulabileceği kurslar, 18’er günlük üç dönem halinde verilecek.

Müftülüğe bağlı, ona sorun

Milliyet muhabiri, ilanda belirtilen ve Ulaştırma Bakanlığı santralına ait telefonu dün arayarak dahili numarayı tuşladığında telefonu küçük bir kız çocuğu açtı. Kız çocuğu, Milliyet muhabirinin, “Orası neresi?” sorusuna “mescit” yanıtını verdi. Daha sonra adının Veysel olduğunu söyleyen kişi, “Birkaç yıldır Kuran kursu veriyoruz. Yeni değil. Burası Çankaya Müftülüğü’ne bağlı bir camidir. Daha fazla bilgi veremem, müftülüğe sorun” diyerek soruları yanıtsız bıraktı.

MANSUR ÇELİK Ankara
MİLLİYET - 19 Temmuz 2008

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.