Canlı yayında skandal!

Canlı yayında skandal!

Canlı yayında skandal! "Kızım ben Kızılbaş mıyım?"Star TV'de yeni sezonu bugün açan İzdivaç programı bir canlı yayın...

A+A-

Canlı yayında skandal! Canlı yayında skandal!

"Kızım ben Kızılbaş mıyım?"

Star TV'de yeni sezonu bugün açan İzdivaç programı bir canlı yayın skandalına sahne oldu. Programı sunmaya yeni başlayan oyuncu Zuhal Topal, 82 yaşındaki damat adayıyla ilginç bir diyaloğa girince olanlar oldu.

Zuhal Topal'ın 42 yaşındaki gelin adayını kabul etmeyen 82 yaşındaki Rahmi Bey’e “Sen 42 yaşındaki bir bayana nasıl hayır diyorsun?” diye sorması skandalın fitilini ateşledi. Rahmi Bey,  “Kızım ben Kızılbaş mıyım?” şeklinde cevap verince stüdyo bir anda buz kesti. Canlı yayın tecrübesi olmayan Zuhal Topal bir süre olayı kavrayamayarak susup kalınca, reji reklama gitmek zorunda kaldı.

Reklam arasında Zuhal Topal’a durum anlatılmış olacak ki Topal, “Canlı yayın bu, istemeden insanlar ağzından bazı şeyler kaçırabiliyor. Onun yaşlılığına ve heyecanına verelim. Onun adına özür diliyorum. Kendisi de özür diliyor. Seyircilerimiz haklarını helal etsinler... Böyle bir hata oldu. Rahmi Bey de çok üzüldü. Haklarınızı helal edin diyorum ve özür diliyoruz” açıklamasını yaptı. Star TV ise hemen şu şekilde alt yazı geçmeye başladı: “Konuğumuzun ağzından çıkan yanlış sözden dolayı seyircilerimizden özür diliyoruz”!..
 
KAYNAK : Haberturk - 26.08.2009

İlk canlı yayınında kazaya maruz kaldı!

Esra Erol'un yerine İzdivaç programını sunmaya başlayan Zuhal Topal, ilk canlı yayınında beklenmeyen bir olayla karşılaştı...

İlk canlı yayınında kazaya maruz kaldı!Star TV'de 'İzdivaç' programını sunan Zuhal Topal, bugün ilk canlı yayınını sundu.

Neşeli tavırları, sempatik hareketleriyle son derece rahat ve keyifli bir program sürdüren Topal'ın, Esra Erol'u pek aratmayacağı da ilk günden belli oldu.

Aslında yayına pazartesi günü başlaması planlanırken, Zuhal Topal'ın rahatsızlığı nedeniyle ilk yayın günü çarşambaya çekilmişti.

Zuhal Topal, programın başında bu durumun nedenini açıkladı. "Aslında biz Pazartesi günü ekranlarınızda olmayı çok istedik. Fakat maalesef ben çok ağır bir boğaz enfeksiyonu geçirdim. İnanın penisilinler, serumlar falan şimdi karşınızdayım" diyen Zuhal Topal, stüdyodaki izleyenlere, ilaç kutusu şeklinde hazırlanmış ve üzerinde 'İzdivaç' yazan şekerleri dağıttı.

Programın ilerleyen dakikalarında ise beklenmedik bir olay yaşandı. Yaşlı bir erkek konuğunun ağzından çıkan istenmeyen sözler nedeniyle canlı yayında şaşırıp kalan Zuhal Topal, daha sonra özür diledi.

Hemen yayının sesi kesilirken reklama gidildi ve bir süre sonra programa kaldığı yerden devam eden Zuhal Topal, "İstemeden insanların ağzından bazı yanlış cümleler çıktı. Yaşlılığına, heyecanına verelim. Ben onun adına da özür diliyorum. Kendisi de özür diliyor. Seyircilerimiz haklarını helal etsinler bize. Böyle bir hata için kendisi de çok üzgün gerçekten. Hakkınızı helal edin diyoruz, özür diliyoruz" diye konuştu.

Topal'ın bu sözlerinden bir süre sonra da ekrana bir özür yazısı getirildi. Yazıda "Konuğumuzun ağzından çıkan yanlış sözden dolayı seyircilerimizden özür diliyoruz" yazmaktaydı.

Bu arada Zuhal Topal'ın morali yaşanan soruna karşın hiç bozulmadı. Programda göbek atan, şarkılar söyleyen ve ilerleyen dakikalarda ayakkabılarını çıkarıp Hint dansı yapan Zuhal Topal, sempatik tavırlarıyla, izleyicinin ilk günden beğenisini kazanarak gönüllerine girmeyi de başardı.

Televizyon Gazetesi - 26 Ağustos 2009

Aleviler'den Star'a siyah çelenk

Aleviler bir kez daha hakarete maruz kaldı. Star Tv'de yayınlanan “Desti izdivaç” adlı programda bir kişi, kendisini sıkıştıran soruya “Ben Kızılbaş mıyım?” diye yanıtladı. Alevi örgütleri, bugün Doğan Medya Center önüne siyah çelenk bırakacak.

Star Tv’de yeni sezonu önceki gün açılan “Desti İzdivaç” isimli program, canlı yayında Alevilere hakaret içeren sözlerin sarf edildiği bir skandala sahne oldu. Programı sunmaya yeni başlayan Zuhal Topal, 82 yaşındaki 'damat adayı'nı sıkıştıran bir diyaloğa girdi. 42 yaşındaki talibini neden kabul etmediğini sordu. 82 yaşındaki Rahmi isimli kişi ise “Kızım ben Kızılbaş mıyım?” şeklinde cevap verdi.

Sunucu Topal, Alevilere yönelik bu hakaret karşısında sustu, yönetmen ise çözümü reklama gitmekte buldu. Reklam arasından sonra Topal, özür diledi, "Rahmi Bey de çok üzüldü. Haklarınızı helal edin diyorum ve özür diliyoruz” dedi.

Star Tv ise alt yazı geçerek, "seyircilerimizden özür diliyoruz” dedi.

1995 yılında yine Star Tv'de yayınlanan Turnike isimli programda, Güner Ümit isimli sunucunun hakaretlerini unutmayan Alevi Bektaşi Federasyonu, yeniden tekrarlanan hakareti kınamak için bugün saat 13.00'te İkitelli'de bulunan Doğan Medya Center önünde basın açıklaması yapacak. Aleviler Star Tv'nin yer aldığı Medya Center önüne siyah çelenk bırakacak.

Aleviler, Star'a siyah çelenk bırakacak
 
İSTANBUL (27.08.2009)- Aleviler bir kez daha hakarete maruz kaldı. Star Tv'de yayınlanan “Desti izdivaç” adlı programda bir kişi, kendisini sıkıştıran soruya “Ben Kızılbaş mıyım?” diye yanıtladı. Alevi örgütleri, bugün Doğan Medya Center önüne siyah çelenk bırakacak.

Star Tv’de yeni sezonu dün açılan “Desti İzdivaç” isimli program, canlı yayında Alevilere hakaret içeren sözlerin sarf edildiği bir skandala sahne oldu. Programı sunmaya yeni başlayan Zuhal Topal, 82 yaşındaki 'damat adayı'nı sıkıştıran bir diyaloğa girdi. 42 yaşındaki talibini neden kabul etmediğini sordu. 82 yaşındaki Rahmi isimli kişi ise skandalın fitilini ateşleyen “Sen 42 yaşındaki bir bayana nasıl hayır diyorsun?” sorusuna “Kızım ben Kızılbaş mıyım?” şeklinde cevap verdi. Stüdyo bir anda buz kesti.

Canlı yayın tecrübesi olmayan Topal, söyleyen hakaretler karşısında sustu, yönetmen ise çözümü reklama gitmekte buldu. Reklam arasından sonra Topal, “Canlı yayın bu, istemeden insanlar ağzından bazı yanlış şeyler kaçırabiliyor. Onun yaşlılığına ve heyecanına verelim. Onun adına özür diliyorum. Kendisi de özür diliyor. Seyircilerimiz haklarını helal etsinler. Böyle bir hata oldu. Rahmi Bey de çok üzüldü. Haklarınızı helal edin diyorum ve özür diliyoruz” açıklaması yaptı.

Star Tv ise hemen şu şekilde alt yazı geçmeye başladı: “Konuğumuzun ağzından çıkan yanlış sözden dolayı seyircilerimizden özür diliyoruz”!

Alevi örgütleri eylem yapacak

1995 yılında yine Star Tv'de yayınlanan Turnike isimli programda, Güner Ümit isimli sunucunun hakaretlerini unutmayan Alevi Bektaşi Federasyonu bileşenleri, yeniden tekrarlanan hakareti kınamak için bugün saat 13:00'te İkitelli'de bulunan Doğan Medya Center önünde basın açıklaması yapacak. Aleviler Star Tv'nin yer aldığı Medya Center önüne siyah çelenk bırakacak.

ATILIMHABER - 27 Ağustos 2009

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.