Filistinlilerden Sivil İsraillilere yönelik Vahşi saldırılar

Filistinlilerden Sivil İsraillilere yönelik Vahşi saldırılar

En sağ Faşist Basından en sol Sosyalist Basına kadar herkesin Teget geçtiği, tek satır yazmadıgı, yazamadığı, çiftestandart uyguladığı hatta bazılarının...

A+A-

En sağ Faşist Basından en sol Sosyalist Basına kadar herkesin Teget geçtiği, tek satır yazmadıgı, yazamadığı, çiftestandart uyguladığı hatta bazılarının yaşanılanları çarpıtarak Katille Mağdurun yerlerini değiştirerek sunduğu ve son birkaç aydırlı devam eden Filistinlilerin israilli Sivillere yönelik bıçaklı saldırıları hakkında Alevi Haber olarak yazma gereksinimi duyduk.

En son bugün yeniakit isimli islamo-Faşist Web sitesinde Filistinli Kadının ''Şehid'' edildiği haberini görünce bu konuda gerçeklere ışık tutma zamanının geldiğini düşündük.

Genellikle sıradan Halka yönelik olan ve Otobüs durakları agırlıklı olarak son birkaç aydırlı Filistinli İslamcı-Faşistler İsrail Devletine yönelik etiketiyle suçsuz günahsız İsrail Vatandaşlarına bıçakla saldırıp öldürmeye yönelik saldırılarda bulunuyorlarken ve birçok saldırı Video ile görüntüleniyor olmasına rağmen bu saldırılar hakkında ne Faşist Basında nede Sosyalist Basında tek satır yazan olmuyor. Bunun nedeni İslamcı ve Faşist Sağ Basın görevi gereği bu şekilde tavır takınması gerekirken Sosyalist Basının ise onyıllardır İsrail karşıtlığı noktasında İslamcılara Nal toplatır tutumunda saklı olduğu düşünülebilinir.

Bugün İslam Devleti Teröristlerinin Suriye, Irak ve Kürdistan topraklarında sivillere uyguladıkları Zulmün Filistin verziyonu olarak sivil Halkı hedef alan bu tür Bıçaklı saldırılardır.

İlki Akit'in kullandığı Resimdeki Kadının öldürülmesinden önceki görüntüler ve benzeri diğer saldırılardan oluşan görüntüleri aşagıdan izleyebilirsiniz.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.