Hızır Paşa'nın yolundan yürüyenler Aleviliği ve Alevileri temsil edemezler!

Hızır Paşa'nın yolundan yürüyenler Aleviliği ve Alevileri temsil edemezler!

Çağın Yezidlerinin, Kuyucu Muratlarının, Yavuz Sultan Selimlerinin düzenlerine hızmet edenlerin ve bunların yanında saf tutanların Alevilikleri Hızır Paşacılıktan ibarettir!

A+A-

ABF Genel Başkanı Hüseyin Güzelgül geçtiğmiz günlerde Cumhuriyet Gazatesi’ne bir röportaj verdi. O röportaj da eğitimle ilgil olarak şu düşüncelerini dile getirdi: “Bizler zorunlu din dersleri kaldırılsın mücadelesi verirken, matematik, fen gibi derslerin seçmeli olup din derslerinin zorunlu olması Türkiye’nin ne derece çağdaş, laik eğitim verdiğinin göstergesidir.” demişti.  

ABF Genel Başkanı Hüseyin Güzelgül’ün bu düşüncelerin karşı çıkan TABV başkanı, İslamcı bir gazete olan ‘Yeniakit.com.tr’ye konuştu. ”Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı” Genel Başkanı Özdemir Özdemir, “Cumhuriyet gazetesi aracılığıyla Türkiye’ye, Alevilere operasyon çekiliyor. Aramıza sızan Ermeni dönmeleri Alevi toplumunu yozlaştırmaya çalışıyor.” dediyerek hem ırkçı özünü hem de Alevi kurumlarına karşı içinde beslediği kini ve nefreti dışa vuruyor.

Kendisine ‘‘Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı‘‘ adını veren ve Alevi toplumu içersinde kitlesi tabanı olmayan, ırkçı, işbirlikçi ve AKP – MHP Faşist ittifakının, iktidarının yandaşı olan uyduruk  ve kınalı kekliklerin kurduğu sözde ‘örgütün‘‘ başkanı  Özdemir  Özdemir  ‘‘AK-İT‘‘ adlı paçavraya verdiği röportaj da sahibinin sesi olara kini ve nefretin kusmuş… Hızır Paşa’nın yolundan yürüyen bu işbirlikçi, ABF Genel Başkanı Hüseyin Güzelgül  dedemizi hedef alarak şu yalan ve iftiraları dile getirmiş:

”Sözde Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Güzelgül, PKK’nın maşası HDP milletvekilleriyle hergün gezdiği için Zerdüşlük’e inanmaya başladı sanırım. Zerdüştlük’e inanan PKK’lı teröristlerin İslam’a saygısı yok, bir Alman projesi olan Hüseyin Güzelgül’ün de İslam’a saygısı yok.”

ABF Genel Başkanı Hüseyin Güzelgül  Dedemize  karşı bu yalan ve iftiralarla saldırıya geçen işbirlikçi kınalı kekli bununla da yetinmeyerek Almanya’daki Alevi örgütlenmesine de aynı yalan ve iftiralarla saldırmıştır.  ‘‘Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı‘‘  başkanın Özdemir Özdemir , AABF ile ilgili olarakta şunları söylüyor; “Almanya’dan her yıl aldıkları 30 milyon avro ile Türkiye’de ‘Ali’siz Alevilik projesini hayata geçirmeye çalışıyorlar…‘‘

Çağın Yezidlerinin, Kuyucu Muratlarının, Yavuz Sultan Selimlerinin düzenlerine hızmet edenlerin ve bunların yanında saf tutanların Alevilikleri Hızır Paşacılıktan ibarettir!
Pir Sultan Abdal ile Hızır Paşa’nın yolları günümüzden yüzyıllar önce ayırıldı. Pir Sultan Abdal, Hızır Paşa’nın Aleviliğinin bittiğin bu yol döneğinin yüzüne haykırdı.
Hızır Paşa çıkarları, şan, şöhret ve makam uğruna ikrarından dönüp zalimlerin safına geçti.
Bugün, AKP ile birlikte Aleviliğin özünu boşaltmaya çalışanlar ve Alevileri zalimler düzeninin koltuk değeneği yapmak için uğraşanlarda aynı şeylerin uğruna ikrarlarından dönerek zalimlerin saflarına geçiyorlar.
Pirimiz Pir Sultan Abdal’ın tavırını kendimize kılavuz edinerek bizlerde çağımızın Hızır Paşlarının yüzlerine yol haini olduklarını haykıralım!
Bunların kendilerini Alevilerin temsilcisi olarak gösterme sahtekarlıklarını teşir edelim, maskelerini düşürelim, gerçek yüzlerini açığa çıkaralım!
Devletin Alevisi olmayacağız!

Alevi Dayanışma Ağı – ADA-

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum