La Kitap sahibi Leyla Akgül küfürbazlığa devam ediyor

La Kitap sahibi Leyla Akgül küfürbazlığa devam ediyor

Kendisiyle ilgili kaleme aldığımız ve birtakım sorular yönelttiğimiz La Kitap sahibi Leyla Akgül sosyal medya hesabı üzerinden bizlere hem hakaret ediyor hemde edilmesine zemin hazırlıyor...

A+A-

leyla-akgul-kufur-001.jpg

LA Kitap sahibi Leyla Akgül ile ilgili kaleme aldığımız iki farklı yazıya cevap vermek yerine, bu yazıları özel Facebook hesabında paylaşıp, bizleri arkadaş listesindeki insanlara hedef gösterip, birçok kişi tarafından site emektarlarımıza ve genel yayın yönetmenize küfürler ettiren, aşağılatan ve itibarsızlaştırmak adına sitemiz genel yayın yönetmeninin soyadını dahi malzeme yapmaktan sakınmayan Leyla Akgül bugün çitayı daha da yükselterek küfürbazlığına devam etmiştir.

Bugün kü küfürlerine gerekçe olarak, kendi arkadaş listesinde bulunan iki arkadaşı adına sitemize dün yazılmış iki yorumu göstermektedir. İlgili iki yorum bu haberle bütünlük sağladığı için halen yayındadır.


Yorumun ilki Kurnaz Dede rumuzuyla yazılmıştır, diğeri ise Haydar D. adıyla yazılan yorumlardır.

İlgili haberlerdeki yorum alanından inceleyebilirsiniz.


Bahsi geçen yorumların ikisindede herhangi bir hakaret yoktur. Bundan dolayıda editör arkadaşlarımız tarafından yayına alınmıştır.

Yorumlarda kullanılan isimlerle ve yazılan mesajla bir algı yaratılarak tartışmalı bu sürece manüpülatif bir yön verme girişimi sözkonusudur.

Böylesi durumlarda ismi kullanılan kişilerin tarafımıza İLETİŞİM kanalıyla bilgi vermeleri durumunda tabiki bu yorumları yayından kaldırabilirdik.

Bu manüpülasyonu lehine kullanmak adına harekete geçen LA Kitap sahibi küfürbaz Leyla Akgül ilk önce haberimizde kullandığımız ve Facebook kaynaklı görselde önadı ve soyadının ilk harfi gözüken sayın Haydar D. isimli Facebook arkadaşına bu haberdeki görselde görebileceğiniz gibi ulaşıp küfür ve hakaret etmiştir.

 

kufurbaz-la-kitap-leyla-akgul-001.jpg
Bu saygısızlığı yetmemiş olacak ki, hızını alamayan küfürbaz Leyla Akgül bu kez Facebook hesabı üzerinden varsayım ve tahminini kendisine kalkan yaparak Alevi Haber sitesine küfür etmiş ve hakaretlerde bulunmuştur. (görselde mevcuttur)

Dünyanın kendi Facebook hesabı etrafından döndüğünü sanıp, o platformda geliştireceği provokasyonla bizleri susturabileceğini sanan küfürbaz Leyla Akgül büyük yanıldığını elbette anlayacaktır.


İlgili yorumlara dönecek olursak, tartışmayı küfür boyutuna taşımasına karşılık bizlerin o seviyeye inmeyeceğimizin verdiği kızgınlık ve hırsla küfür ve hakaretlerini boyutlandıran ve bunu Facebook hesabından yayınlayarak birilerini tetikleyen ve provokasyona zemin hazırlayan bizzat küfürbaz Leyla Akgül'ün kendisidir.

Bizlerin denetimine tabi olması imkansız olan sitemizin yorum formuna herkes düşüncesini yazabilir.
Ad-Soyad kısmıda açık bir alandır ve insanlar gerçek isimlerini yazmak yerine farklı isimlerle böyle bir provokasyona yol açabilirler.
Bu durumda izlenilmesi gereken yol şudur: İletişim menümüzden bizlere erişerek birebir iletişim sağlamak ve talepte bulunmaktır!
Durum böyleyken LA Kitap sahibi rol-model küfürbaz Leyla Akgül bizlere ahlaksızca hakaretler etmeyi tercih etmiş ve kendi karakterine yakışanı yapmıştır.

Bunu yaparkende arkadaş listesindeki insanları kışkırtmayıda ihmal etmemiştir.

Bizlere yönelik kışkırtma ve linç girişimine ilk yazımız sonrası başlayan küfürbaz Leyla Akgül, Facebook sayfasından bizlere edilen onlarca küfüre seyirci kalmış hatta küfür edilmesini tetiklemiştir.

Buna ek olarak dün geç saatlerde sitemizde yayına giren, küfür ve hakaret içermeyen iki yorumu kendisine kalkan edip bu kez yine küfürle saldırma yoluna başvuracak kadar bozuk ve sorunlu bir yapıya sahip olduğunu yine kanıtlamıştır.

Soyadı üzerinden Genel Yayın yönetmenimize saldıranlar ve saldırtan küfürbaz Leyla Akgül bilmelidir ki; o soya ve soyada sahip insanların tükürüğü dahi sizleri boğmaya yeterde artar. Haddinizi biliniz!

Bir Kitabevi sahibinin düştüğü bu seviyesizliğe şakşakçılık yapan Alevi kökenli bazı tescilli Faşistler, İran Şiacıları, sözde bazı yazarlarda bu çapsızlığa destek sunabilmişlerdır.

Küfüre hak veren, onayan ve bizzat küfür edenler Leyla Akgül ile aynı seviyesizliğe ortak olmuşlardır.
Tüm edilen küfür ve hakaretleri eden asıl sahiplerine iade ediyoruz.


Kitap yazdığını, kitap okuduğunu iddia eden ve kitap basan bir yayınevi sahibinin bu kadar densiz ve terbiye sınırlarını aştığı bir durumda sıradan birilerinin neler yapabileceğini düşünmenizi diliyoruz!

Sayın Haydar D.'nin bir provokasyon sonucu küfürbaz Leyla Akgül tarafından hakarete uğramasından dolayı üzüntümüzü bildirir, bahsi geçen yorumun sahibinin alıntıladığımız görseldeki Sayın Haydar D. olmadığını bu yazıyla tüm okurlarımıza duyurururuz.
Bunu açıklamamızın nedeni: gerçek Haydar D. beyin ilgili yazının altına bugün yaptığı yeni 2 yorumudur .
Yorumda diğer Haydar D. adıyla yazanın kendisi olmadığını belirtmiştir. Küfürbaz Leyla Akgül o yorumu okumadan kişisel sayfasında yine arsızca yalana devam etmektedir.

AleviHaber.com adına
Nursel Yıldız

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
İlgili Haberler