"Neden kızlarla yemeğe çıktınız" dayağı

"Neden kızlarla yemeğe çıktınız" dayağı

"Neden kızlarla yemeğe çıktınız" dayağı' CEMAAT HASTANESİNDE KIZLARLA YEMEĞE ÇIKILMAZ 'Haberin Videosu >>>ŞANLIURFA’da...

A+A-

"Neden kızlarla yemeğe çıktınız" dayağı"Neden kızlarla yemeğe çıktınız" dayağı

' CEMAAT HASTANESİNDE KIZLARLA YEMEĞE ÇIKILMAZ '

Haberin Videosu >>>

ŞANLIURFA’da Harran Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu'nda okuyan 2 öğrencinin, staj gördükleri tıp merkezinde kız arkadaşlarıyla birlikte öğle yemeğine çıktıkları için, tıp merkezinin 10 çalışanı tarafından tekme tokat dövüldüğü öne sürüldü.

Olay dün öğle saatlerinde bir özel tıp merkezinde meydana geldi. Harran üniversitesi Sağlık Yüksekokulu 3'üncü sınıf öğrencileri 21 yaşındaki Rıdvan Kara, 21 Mehmet Ekrem Bozkurt, Serhat Gül ve Ümmühan Bilginç, staj gördükleri tıp merkezinde dün öğlen çıkan yemeği beğenmeyince birlikte lokantaya gitti.

Dışarıda öğle yemeği yiyen 4 arkadaş geri döndüklerinde, iddiaya göre tıp merkezi personel müdürü ve yöneticileri tarafından azarlanıp, bu davranışlarından ötürü stajlarının geçersiz olacağı söylendi. Bunun üzerine Personel Müdürü Mehmet Gülaslan’la tartışan öğrenciler, bir anda kendilerini kavganın ortasında buldu. İddiaya göre tıp merkezinde çalışan yaklaşık 10 kişinin saldırısına uğrayan stajyer öğrenciler, tekme tokat dövüldü. Öğrenciler, kendilerini can havliyle sokağa atarak saldırganların elinden güçlükle kurtuldu. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan öğrenciler, arkadaşlarının yardımıyla Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisinde tedavi altına alındı.

‘BURASI CEMAATE BAĞLI’ İDDİASI

Kız arkadaşlarıyla birlikte öğlen yemeğine gittikleri için öldüresiye dövüldüklerini söyleyen öğrencilerden Rıdvan Kara gazetecilere “Bize ‘siz buranın düzenini bozuyorsunuz. Bizim merkez cemaate bağlı, böyle şeyleri asla kabul etmez’ dediler. Bizim stajımızın yanacağını söyleyerek üstümüze hücum ettiler” dedi. Sınıf arkadaşlarının dayak yediğini öğrenen diğer öğrenciler de hastaneye akın ederek arkadaşlarına geçmiş olsun dilekleğinde bulundu. 7 gün iş görmez raporu alan öğrencilerin, kendilerine dayak atanlar hakkında şikayetçi olacakları belirtildi.

BAŞHEKİM: ÇOK ÜZGÜNÜZ

Tıp Merkezinde yaşanan dayak olayıyla ilgili olarak Başhekim Ahmet Çiftçi böyle bir olayı onaylamalarının mümkün olmadığını belirterek, “Hastanede yemek çıkmasına rağmen bu öğrencilerimiz izinsiz olarak kız arkadaşlarıyla birlikte dışarı yemeğe çıkmışlar. Daha sonra personel müdürü Mehmet Gülaslan’la tartışıp kavgaya neden olmuşlar. Kavga sırasında hastanemizde çalışan Mahmut Yücel isimli personelimizin kaşına 8 dikiş attık. Keşke böyle bir hadise yaşanmasaydı. Olaydan dolayı çok üzgünüz” dedi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hürriyet - Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, (DHA) - 10.12.2010

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.