ÖDP Keçiören binasına polis ablukası

ÖDP Keçiören binasına polis ablukası

ÖDP Keçiören binasına polis ablukasıDün gece ÖDP Keçiören İlçe Binasını ablukaya alan polis, Deniz Feneri Derneği'nin...

A+A-

ÖDP Keçiören binasına polis ablukasıÖDP Keçiören binasına polis ablukası

Dün gece ÖDP Keçiören İlçe Binasını ablukaya alan polis, Deniz Feneri Derneği'nin yolsuzluklarını protesto etmek için binaya asılan pankartı indirdi.

soL (HABER MERKEZİ) Ankara'da Özgürlük ve Dayanışma Partisi'nin (ÖDP) Keçiören İlçe Örgütü dün gece polis ablukasına alındı. İlçe binasına asılan "Deniz Feneri Dişli Çıktı, Durmadan Çalanlardan Hesap Soracağız" yazılı pankart polis tarafından indirildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ÖDP Genel Başkan Yardımcısı Önder İşleyen, polisin hukuksuzluğu alenen kabul ederek, "Deniz Feneri hakkında yazılanlar rahatsızlık yaratıyor, kesin talimat var" diyerek pankartı indirdiğini kaydetti.

'Faşizmden başka bir şey değil'

AKP iktidarının ülkeyi hukuk kurallarına göre değil "talimatlara" göre yönettiğini belirten İşleyen, "Bu keyfiyet, kural ve hukuk tanımazlık faşizmden başka bir şey değildir" dedi.

Deniz Feneri yolsuzluğunun kendilerini "ak ve pak" gösterenlerin aslında bu düzenin tüm kirliliklerinin yaratıcısı olduğunu gösterdiğini dile getiren İşleyen, AKP'nin baskılarına rağmen, hırsızların üzerine gitmekte tereddüt göstermeyeceklerini söyledi.

İşleyen "Keçiören'den başlayarak, Ankara'nın ve ülkenin tüm sokaklarına bu afiş ve pankartlarımızı asacağız. Bütün Türkiye'de, AKP'nin 'yoksulluk ve yolsuzluk düzenine, yarattığı sadaka toplumuna karşı' alanlarda olacağız" dedi.

Sol.org.tr - 23 Eylül 2008

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.