Öğrencilere AKP amblemli diş fırçası

Öğrencilere AKP amblemli diş fırçası

Öğrencilere AKP amblemli diş fırçası!   İzmir'de lise öğrencilerine AKP amblemli diş fırçası ve macunu dağıtıldıİZMİR...

A+A-

Öğrencilere AKP amblemli diş fırçasıÖğrencilere AKP amblemli diş fırçası! 
 
İzmir'de lise öğrencilerine AKP amblemli diş fırçası ve macunu dağıtıldı

İZMİR AKP İl Kadın Kolları tarafından başlatılan ağız ve diş sağlığı kampanyası kapsamında Karşıyaka Latife Hanım Lisesi öğrencilerine hediye edilen diş fırçası ve macunların AKP amblemli torbalarla okul içinde verildiği iddia edildi. İddiaları yalanlayan AKP İl kadın kolları Başkanı Nesrin Ulema, "Poşetler okulun dışında dağıtılmış. Öğrencilerin okula poşetlerle girmesini biz engelleyemeyiz" dedi.

22 Temmuz seçimleri öncesi muhalefet tarafından dar gelirli vatandaşlara erzak yardımı yaptığı öne sürülen AKP İzmir İl Teşkilatı'nın, öğrencilere okul içinde AKP amblemli paketler içinde diş fırçası ve macunu dağıtması, tartışmalara neden oldu. Kadın Kolları tarafından başlatılan ağız ve diş sağlığı kampanyası kapsamında İzmir'in dört ilçesi'nde vatandaşlara ücretsiz ağız ve diş muayenesi yaptırıldı. İddia'ya göre, AKP'li kadınlar, Latife Hanım Lisesi'nde öğrencilere AKP amblemli torbalarda diş fırçası ve macunu hediye etti. AKP İzmir Kadın Kolları Başkanı Nesrin Ulema, iddiaların asılsız olduğunu öne sürdü.

`DIŞARIDA VERDİK, İÇERİ GÖTÜRMÜŞLER'

Ulema, "Okul içinde dağıtım yok. Öğrenciler dışarıda dağıtılan hediyeleri okula götürmüşler. Bunu bizim engellememiz mümkün değil. İddialar tamamen asılsızdır. Mill Eğitim Müdürümüz ve okulu müdürü de okul içinde bir dağıtım yapılmadığını açıkladı" dedi.

İddiaları değerlendiren CHP Kadın Kolları Başkanı Gülşen Koşanoğlu, AKP'lilerin amacınını farklı olduğunu söyledi. Koşaoğlu, "AKP'liler hep yalan söylüyor. 22 Temmuz seçimlerinden önce de insanların oylarını kömürle, erzakla satın aldılar. Yerel seçim öncesi de tüm güçleriyle erzak dağıtıyorlar. Biz de bu tür organizasyon yapıyoruz ama siyasi propaganda yapmıyoruz. Yaptıklarının arkasında dursunlar" dedi.

İZMİR, (DHA) - VATAN - 01.12.2007

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.