Oruç tutanlara iftar sonrası deniz keyfi

Oruç tutanlara iftar sonrası deniz keyfi

Oruç tutanlara iftar sonrası deniz keyfiAntalya'nın Alanya ilçesinde, belediye, ramazan ayında oruç tutanların yararlanabilmesi için,...

A+A-

Oruç tutanlara iftar sonrası deniz keyfiOruç tutanlara iftar sonrası deniz keyfi

Antalya'nın Alanya ilçesinde, belediye, ramazan ayında oruç tutanların yararlanabilmesi için, iki plaj ve bir havuzu akşamları ışıklandıracak.

Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, gündüz orucun bozulabileceği düşüncesiyle denize giremeyenlerin iftardan sonra denize girebilmeleri için belediyenin arkasındaki Galipdere Plajı ile Damlataş Plajı'nın ışıklandırılacağını söyledi.

Sipahioğlu, belediye tarafından görevlendirilecek elemanların çalışacağı plajlar ve havuzda gündüz olduğu gibi gece de şezlong hizmeti verileceğini bildirdi.

Bu aylarda havanın gündüz kadar gece de sıcak olduğunu vurgulayan Sipahioğlu, "Ramazan ayı, artık insanların denizden en çok yararlanmak isteyecekleri döneme rastlamaya başladı. Özellikle eylül ayı, Alanya'da denizin en güzel olduğu dönemdir. Ancak bazı vatandaşlar orucunun bozulabileceği düşüncesiyle denizden faydalanamıyor. Bu nedenle Damlataş ve Galipdere plajlarında teravih namazından sonra insanlarımızın denizden faydalanmaları için imkan sağlayacağız" dedi.

Sipahioğlu, Milli Egemenlik Stadı'nın arkasında bulunan ve belediye tarafından yaptırılan yüzme havuzunun da ramazan ayında akşam saatlerinde hizmet verecek şekilde aydınlatılacağını sözlerine ekledi.

HÜRRİYET - 28 Ağustos 2008

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.