PSAKD Tokat Şubesi 2 Temmuz'da Madımak Önünde Olacak

PSAKD Tokat Şubesi 2 Temmuz'da Madımak Önünde Olacak

PSAKD Tokat Şubesi 2 Temmuz'da Madımak Önünde OlacakSivas Katliamının 15.yıldönümünde Madımak Oteli önünde olacak olan...

A+A-

PSAKD Tokat Şubesi 2 Temmuz'da Madımak Önünde OlacakPSAKD Tokat Şubesi 2 Temmuz'da Madımak Önünde Olacak

Sivas Katliamının 15.yıldönümünde Madımak Oteli önünde olacak olan Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Tokat Şubesi, Tokat'ta ki demokratik kurumları ziyaret ederek Madımak'a katılım çağrısı yaptı.

Tokat Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Tokat’ta bulunan tüm sol, sosyalist, sosyal demokratlara 2 Temmuz 1993'te Madımak Katliamının 15. yıldönümünde katillerden hesap sormak, katliamı lanetlemek ve katledilenleri ölümsüzleştirmek, benzeri cinayet ve katliamların yaşanmayacağı özgür, demokratik ve laik bir ülke için MADIMAK’ta olma çağrısı yaptı. Bu nedenle demokratik kitle örgütleri ve siyasi partiler ziyaret edilerek güç birlikteliği oluşturulmaya davet edildi.

Egitim-sen, Eğitim-iş, CHP, ADD, EMEP başta olmak üzere Tokat'taki demokrasi güçleri PSAKD Tokat şube yönetimi olarak ziyaret edildi. PSAKD Tokat Şube Başkanı Muharrem ERKAN ziyaretlerde, ülkemizdeki gericiliği, bağnazlığı, yobazlığı kınamak, bir daha 2 Temmuz 93'ler yaşanmaması adına muhakkak 2 Temmuz 2008 Çarşamba günü Madımak Oteli önünde olunması, güçlerimizin birleştirilmesi gerektiği üzerinde durdu.

28 Haziran 2008

PSAKD Tokat Şubesi
www.tokatpirsultan.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.