Ruşen Çakır mahalle baskısını yazdı

Ruşen Çakır mahalle baskısını yazdı

Ruşen Çakır mahalle baskısını yazdı Gazeteci-yazar Ruşen Çakır, İrfan Bozan ile birlikte “Mahalle Baskısı Var Mı Yok Mu?” adlı...

A+A-

Ruşen Çakır mahalle baskısını yazdı Ruşen Çakır mahalle baskısını yazdı

Gazeteci-yazar Ruşen Çakır, İrfan Bozan ile birlikte “Mahalle Baskısı Var Mı Yok Mu?” adlı yeni bir çalışmaya imza attı. Çakır, kitabında bu kez Türkiye’nin önde gelen gazetecileri ve akademisyenlerine “Mahalle Baskısı”nı sordu.

ANKARA- Ruşen Çakır’ın Doğan Kitap’tan Mart ayı başında çıkan ve kısa sürede ikinci baskısını yapan “Mahalle Baskısı Var Mı Yok mu?” çalışmasına, alanında önemli şu 45 isim görüş verdi:

“Prof. Ahmet Çakmak, Prof. Ahmet İnsel, Ahmet Taşgetiren, Ali Balkız, Ali Bayramoğlu, Ali Bulaç, Dr. Ali Ekber Doğan, Prof. Ali Yaşar Sarıbay, Avni Özgürel, Yrd. Doç. Aykan Erdemir, Cüneyt Ülsever, Doç. Ergün Yıldırım, Prof. Eser Karakaş, Fatih Altaylı, Fevzi Gümüş, Prof. Fuat Keyman, Gülağa Öz, Güneri Şen, Yrd. Doç. Mustafa Kemal Coşkun, Mümtazer Türköne, Prof. Naci Bostancı, Nazlı Ilıcak, Prof. Niyazi Öktem, Nuray Mert, Oktay Ekşi, Oral Çalışlar, Özdemir İnce, Sabrina Tavernise (New York Times Gazetesi Türkiye Büro Şefi), Prof. Sema Erder, Prof. Süleyman Seyfi Öğün, Şahin Alpay, Tufan Türenç ve Prof. Yasin Aktay.”

Çakır, kitabın sonuç bölümünde ise tartışmayı üçe ayırıyor, “Tabii ki var” diyenler, “Tabii ki var, ama...” diyenler ve “Tabii ki yok” diyenler… (ANKA)

GAZETEPORT - 16.04.2009

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.