Sancaktepe Sarı Saltık 'Cemevi' yöneticisinden AKP yalakalığı

Sancaktepe Sarı Saltık 'Cemevi' yöneticisinden AKP yalakalığı

Cemevi hizmetkarı değil sanki İktidar yalakası... Utanıp sıkılmadan Faşizmin piyonlarının reklamını yapıyor!

A+A-

Alevi Toplumunu köklerinden koparmak için kullanılmaya başlanılan birçok Cemevinin yöneticilerinin siyasete endeksli tutum ve davranışlarına hergün yeni bir tanesi eklenmeye devam ediyor.

İstanbul Sancaktepe Cemevi Başkanı Necati Erkek sahne aldı.

İstanbul Sancaktepe Cemevi Başkanı Necati Erkek mevcut AKP'li Sancaktepe Belediye Başkanı olan ve 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ataşehir AKP/MHP Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen İsmail Erdem için seçim propagandası yaptığı röportajı sosyal medyaya düştü.

Röportajda AKP'nin Ataşehir adayı İsmail Erdem'i allayıp pullayan Cemevi Başkanı Necati Erkek, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ada göz kırpmayı ihmal etmedi.

Necati Erkek'de Mehmet Şahin gibi olayın toplumsal boyutunu bir kenera bırakarak ''yok efendim Cemevi yaptırdılar, Cemevimize şu yardımı yaptılar, bu yardımı yaptılar'' eksenli işleyerek kendilerine bir temel oluşturup ülkemizdeki hukuksuzluğun, rantcılığın ve tek-tip insan yaratma faşizminin mimarlarını onure etmeyi ve meşrulaştırmayı Alevilik adına yapmaya kalkışma sorumsuzluğunu gösteriyorlar.

Bu yapılan 'yardımların BEDELİ nedir?' kısmını işledikleri yoktur!
Bizler bunun bedelinin Faşizme biat olduğunu biliyoruz. Biat etmeyeceğiz, biat edenleri ise teşhir edeceğiz.

Mehmet Şahin, Necati Erkek ve bilimum benzerlerine birkez daha haykırıyoruz:

Biz Aleviler diyoruz ki; AKP / MHP /İYİPARTİ başta olmak üzere tüm siyasi çevrelerin ve Devletin önayak olmasıyla kurulan ve ayakta durmak adına devletin, siyasetin ve siyasilerin yalakalığını yapan tüm Cemevleri hiç olmasın, varsada yerle bir olsun! Bizim tek kutsalımız Vicdanımızdır, vicdanlı ve onurlu duruşumuzdur!
Bizler itlerinin dahi haram yemediği Pir Sultanın evlatlarıyız, biat etseydik Hızır Paşaya ve Osmanlıya biat ederdik!

Efendiler; sizlerin şahsi konum ve çıkarlarınız için Aleviliği ve Alevi Toplumunu biryerlere peşkeş çekmenize göz yummayacağız, sessiz kalmayacağız ve sizlerden hesap sormaya devam edeceğiz.

Alevi Haber

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum