ŞipŞak Trak Bilo: Başkanlığa Babam Yokken İhtiyaç Var!

ŞipŞak Trak Bilo: Başkanlığa Babam Yokken İhtiyaç Var!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, başkanlık sistemine babası varken değil, babası yokken ihtiyacımız olduğunu söyledi.Çanakkale’nin...

A+A-

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, başkanlık sistemine babası varken değil, babası yokken ihtiyacımız olduğunu söyledi.

Çanakkale’nin Biga ilçesinde Gümüşçay beldesi Adalet ve Kalkınma Partisi Belde Başkanlığı açılış töreninde konuşan Bilal Erdoğan, AKP yönetimini övdükten ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin “Merkez Türkiye” projesini eleştirdikten sonra Hürriyet'in internet sitesinde yer alan habere göre şunları söyledi:

“Bugüne kadar bana birçok iftira atıldı. Ne iftira atarlarsa atsınlar. Ben yine vakıf faaliyetleriyle uğraşacağım, yine yurt işi yapacağım, yine okul işi, eğitim işi yapacağım.

“Ben hesabımı öte tarafta soracağım. Çünkü biz, gerçek mahkemenin öbür tarafta olduğuna inanmış insanlarız.

“Bu seçim sistemi maalesef koalisyon üreten bir seçim sistemi. Türkiye tarihinde Tayyip Erdoğan’dan önce koalisyonsuz dönemler 10 yıl sürüyor muydu? Sürmüyordu. Tayyip Erdoğan’dan sonra da koalisyonların olmaması için oy vereceğiz.

“Başkanlık sistemi nedir? Koalisyonsuz sistemdir. Başkanlık sistemi, Tayyip Erdoğan varken değil, Tayyip Erdoğan yokken ihtiyacımız olan bir sistem.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.