SONGÜL TÜNÇDEMİR VE GÜRÜBÜZ DENİZ DERHAL SERBEST BIRAKILSIN!

SONGÜL TÜNÇDEMİR VE GÜRÜBÜZ DENİZ DERHAL SERBEST BIRAKILSIN!

Süleyman Soylu birkaç gün önce yaptığı bir açıklamada ”Feto’ya karşı” büyük bir operasyonun yolda olduğunu söylemişti. Yapılan bu tür açıklmaların ardından emek, özgürlük ve demokrasi güçlerine yönelik yeni bir saldırı dalgasının başlayacağını yaşanan on

A+A-

 

Süleyman Soylu birkaç gün önce yaptığı bir açıklamada ”Feto’ya karşı” büyük bir operasyonun yolda olduğunu söylemişti.
Yapılan bu tür açıklmaların ardından emek, özgürlük ve demokrasi güçlerine yönelik yeni bir saldırı dalgasının başlayacağını yaşanan onlarca deneyeden biliyoruz.

Biz Alevilerde, bu saldırılardan her zaman ”kendi payımıza düşeni” almışızdır!

Dün gece sahaba doğru Songül Tuncdemir’in evi basıldı. Geçmişte PSAKD’nın Malatya ve Kartal Şubleri’nde başkanlık yapan ve PSAKD 14. Dönem GYK Üyesi olan Şongül başkanın gözaltına alınmasının ardından fazal bir zaman geçmeden, PSAKD Antalya Şube yöneticisi Gürbüz Deniz canımız gözaltına alındı.
Alevi hareketinin en diri gücü olan PSAKD yöneticilerinin peş peşe gözaltına alınması, Süleyman Soylu’nun sözünü ettiği o operasyonun hangi toplumsal kesimlere ve toplumsal demokratik örgütlenmlere karşı yapılacağını açığa çıkartmıştır.
Geçmişte olduğu gibi bugünde Alevileri, devrimcileri, demokratları, özgürlük isteyen Kürtleri yine o bilinen aşağlık yalan ve iftiraları gündeme getirip ” bunların fetocularla ilişkisi var” diyerek gözaltına alıp tutuklayacaklardır!

Süleyman Soylu’nun başlayacağın açıkladığı operasyon başlamıştır. Bu operasyon, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerden bağımsız değildir!
AKP – MHP faşist ittifakı, yerel seçimlerden”zaferle”çıkmabilmek için bu tür saldırıları daha da katmerleştirerek sürdürecektir. Bu aşkar olan bir şeydir.

Faşist itifak güçlerinin baskı, gözaltı, tutuklama saldırılarına karşı direnmek zorundayız!
Bu saldırıları anacak birleşik mücadeleyle geri püşkürebiliriz.
Bu bilinç ile hareket ederek kendi aramızdaki dayanışmayı daha da büyütmeliyiz.
Baskı politikalarıyla, gözaltılarla, tutuklamalara bizleri yıldıramazsınız!
Korkmayacağız, sinmeyeceğiz, teslim olmayacağız!

Alevi Dayanışma Ağı – ADA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.