Sürgüne tepki devam ediyor

Sürgüne tepki devam ediyor

Sürgüne tepki devam ediyor Adana ÇEAŞ Anadolu Lisesi’nde erkek öğrencilerin Cuma namazına götürülmesi ve okulda Said-i...

A+A-

Sürgüne tepki devam ediyor Sürgüne tepki devam ediyor

Adana ÇEAŞ Anadolu Lisesi’nde erkek öğrencilerin Cuma namazına götürülmesi ve okulda Said-i Nursi kitapları dağıtılmasına karşı tepki gösterdiği için Şakirpaşa Lisesi’ne sürgün edilen Sahil Onat için sürgünün geri alınması için mücadele sürüyor.

Adana ÇEAŞ Anadolu Lisesi’nde erkek öğrencilerin Cuma namazına götürülmesi ve okulda Said-i Nursi kitapları dağıtılmasına karşı tepki gösterdiği için Şakirpaşa Lisesi’ne sürgün edilen Sahil Onat için sürgünün geri alınması için mücadele sürüyor. Eğitim Sen Adana Şubesi Adana valiliğine kadar yürüyüp sürgün kararının geri alınmasını istedi.

Eğitim Sen Şube binası önünde toplanan yaklaşık 200 kişi, sloganlar atarak Adana Valiliği önüne kadar geldi. Valilik önünde Sahil Onat ile birlikte basın açıklaması yapan Eğitim Sen Şube başkanı Güven Boğa, sürgüne tepki göstererek kararın geri alınmasını istedi. Açıklaması sırasında adana Valisi İlhan Atış’ın açıklamayı makam odasının penceresinden izlemesi dikkat çekti.

(Adana/EVRENSEL) - 18 Haziran 2008

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.