Tarsus'taki Sivaslılardan Dayanışma Pikniği

Tarsus'taki Sivaslılardan Dayanışma Pikniği

Tarsus'taki Sivaslılardan Dayanışma Pikniği Mersin'in Tarsus İlçesindeki Sivaslılar Kültür, Dayanışma ve Tanıtma Derneği,...

A+A-

Tarsus'taki Sivaslılardan Dayanışma PikniğiTarsus'taki Sivaslılardan Dayanışma Pikniği
 
Mersin'in Tarsus İlçesindeki Sivaslılar Kültür, Dayanışma ve Tanıtma Derneği, İlçede Yaşayan Sivaslıları Piknikte Biraraya Getirdi.

 
Berdan Barajı Devlet Parkı'nda gerçekleştirilen "Birlik ve Beraberlik Pikniği"ne Sivaslılar Kültür, Dayanışma ve Tanıtma Derneği Başkanı Aydın Polat, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Başkanı Hasan Güvendir, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Dernek Başkanı Aydın Polat, dernek üyelerinin güzel bir gün geçirmeleri arzusuyla piknik düzenlediklerini belirterek, "Amacımız Tarsus'ta yaşayan Sivaslılar arasında birlik ve beraberlik sağlamaktır. Sivaslılar olarak, yaşadığımız kent olan Tarsus'un gelişmesi ve kalkınması için çalışıyoruz. Bugün burada insanlarımızla dostluğun en güzelini sergiliyoruz. Buradaki dostluk, kardeşlik ülkemize dalga dalga yayılsın" dedi.

Etkinlikte Sivas'tan özel olarak getirilen davul-zurna eşliğinde halaylar çekilirken, misafirlere sıkma ve ayran ikram edildi.

KAYNAK : TARSUSHABER.COM - 25 Mayıs 2008

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.