Zabıtalar 'içki satıyor diye dayak attı' iddiası

Zabıtalar 'içki satıyor diye dayak attı' iddiası

Zabıtalar 'içki satıyor diye dayak attı' iddiasıİçki sattığı için zabıtalarca dövüldüğünü öne...

A+A-

Zabıtalar 'içki satıyor diye dayak attı' iddiasıZabıtalar 'içki satıyor diye dayak attı' iddiası

İçki sattığı için zabıtalarca dövüldüğünü öne süren Metin Şahin’i CHP’li milletvekilleri ziyaret etti.

Keçiören’de içki sattığı için zabıtalarca dövüldüğünü öne süren Metin Şahin, kendisini ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, Ankara milletvekilleri Nesrin Baytok ve Zekeriya Akıncı’ya olayı anlattı.

Metin Şahin, Keçiören Belediyesi zabıta amirleri Ercan Gültekin ve Bayram Şahin hakkındaki iddialarını şöyle dile geçtirdi:

“Zabıta memurları Gültekin ve Şahin, saat 22.45’te çivili sopalarla dükkanıma geldi. ‘Seni öldürürüm, bu saatte ne bekliyorsun, kapa dükkanı şerefsiz’ diye bağırıyorlardı. Gültekin cebinden sustalı bir bıçak çıkardı. Bıçağı sallamaya başladı. Kaçıp tezgahın arkasına geçtim. ‘Allah rızası için müsaade edin kapatayım’ diye yalvardım. ‘Allah’ı da seni de tanımıyoruz’ dediler. Yara bere içinde dükkanın kapısını kilitler kilitlemez infazımı yaptılar. 4 gündür kendimde değilim. Keçiören’de içki satıyorsan sana ekmek yok, hele Aleviysen hiç yok.”

Terör ve korku hakim

Ateş, Keçiören’de terör ve korkunun hakim olduğunu savunarak “İlçenin sınırları içinde bir tane alkollü lokanta yok. Tek tük tekel bayilerini böyle baskı altına alıyorlar. Türkiye’nin başkentinde bu uygulama yapılıyorsa, diğer ilçe ve beldeleri düşünün” dedi.

ANKARA Milliyet - 19 Ağustos 2008

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.