Binali İpek

Binali İpek

Alevi isimli derin troller

A+A-
Günümüzde en önemli kitle iletişim aracı Sosyal medya diyebiliriz.
Sosyal Medya, başta önemli devlet adamları, çok çeşitli örgütlenmeler,Örgüt liderleri, gazeteci, haberci, firma vs. İle gündeme dair bilgi paylaşımı bilgi aktarımı, gündem oluşturma, hemen her kesin ilgi duyduğu gözden geçirdiği, 7 den yetmişe her türlü kimlik ve kişilikte insanın dahil olduğu bir alandır.
Sesini duyurmak isteyen herkesin elinde günümüzde kullanılan cep bilgisayarı telefonu olması yeterlidir.
Görüntülü görseller ile, yazılı üzerine çalışılmış resimler vs. bir çok yöntemle haber hazırlama mümkündür.
Bu durum pozitif anlamda çok değerli katkılar sunması açısından iletişimi, haber almayı hayati kılmakla birlikte, Alevi Toplumunu manüpüle eden yalan yanlış bilgiler, bolca Şia Fotoğrafları aracılığıyla topluma boca ediliyor.
%90 sahte hesaplar üzerinden toplumsal değerler inançla örtüşmeyen Alevilikte olmayan ritueli, olmayan dili, kullanmadığı Kuran'lı ve hatta Camii li resimler, Arapça ne yazdığı belli olmayan uyduruk tablolar paylaşılıyor.
Bilinçli bilgi kirliliği yaylımına tutulan çok insan, iyi niyetli doğru şeyler yaptığını düşünerek, bu kirliliği paylaşıyor.
Bir yandan doğru bilgilerin, kirletilerek insan aklı ile alay edercesine asimilasyonu meşru hale geleneksel inanç olarak pazarlıyorlar.
Ahlaksızlığın içinde Alevilerden devşirme şii karekterler kullanılıyor.
Belli merkezlerden koordineli yapılan bunca çalışmaya rağmen koltuk ve rant tuzağına düşmüş, belkide bilerek buna zemin sunan örgütlerin yöneticileri sessiz kalarak bu suçlara ortak oluyor.
Alevi medyası adı altında yapılan onlarca belkide yüzlerce Canlı yayınlar sen ben bizim oğlan misali bu yalanlar meşru doğrular olarak sunuluyor..
Ele geçirilen kurumlar, kurulan takviye çakma Alevi kimlikli Şii yapıların propagandaları, sosyal medyada İnternete sayfaları ile aynı içerikte yayın yapılıyor.
Alevi örgütleri içine yerleşen bir çok asimilasyoncu bunun başka bir ayağı olarak aynı paralel de buluşuyor.
Alevilerin hafızasını kirleten bu yayınlara karşı güçlü organize örgütlü bir karşı koyuş maalesef yoktur.
Alevilerin bu durumunun farkında olan mücadele eden insanları az sayıda kurumu bu derinlerden beslenenler aracılığıyla hedef gösterilerek marjinal iş yapamaz hale getirilmesi için her kirlilik yapılıyor.
Alevi yayınları adı altında, İnternet üzerinden çeşitli gerici Şia propagandası yapılıyor.
Bu çalışmaları koordine eden koro şefleride var.!
Troller kelimesi sosyal medyada AKP ile hafızalara kazıldı.
Hiçbir ahlaki kuralı olmayan, insanları hedef gösteren, rakiplerini terörize eden ciddi baskı mekanizmaları kurulmasına katkı sunan AKP li troller Alevi isimli trollerin ilham kaynağı.!!!
Alevilerin bitirilmesinin, Alevi YOL inancını bitirmek olduğunu kavrayan, bunun üzerine inancın genetik yapısını bozan çalışmalar üreten Alevi düşmanlarının, en önemli kozlarından biride sosyal medyadır.!!!
Umarız kelli felli yöneticilerimiz sıcak koltuklarında kıçını kaldırarak buna yönelik çözümler üretmek için çaba içine girer.!!
Kendilerine yönelik eleştirilere avazı çıktığı kadarıyla gürültü çıkarmasını bilenler, Alevi YOL inancımıza yapılan bunca kirliliğe ses çıkarmamak, suçun sahipleri ile ortaklaşmada aynı amaca hizmet olduğunu görmek isterler diye düşünüyorum.
Yoksa tarihin önünde, hangi sıfatla anılacakları malumdur.
Burunlarının dibinde olanları görmezden gelmek , Şia sempatizanlarının sırtlarını okşamak, günü kurtarıyor olabilir.
Bu aymazlıkları devam ettiğinde, sıranın onlara geleceği artık sır değildir.
Şirin roller, çıkar hesapları ile YOL a sırtını dönerek, ranta teslim olan, Yolun değerlerini Şia ile pazarlık haline getirenler elbette bunun sonuçlarını yaşayacaklardır.
Yüreğinde tüm samimiyeti ile değerlerine sahip çıkan, YOL için hizmeti düstur edinmiş cümle canların...
Gerçeklerin demi devranına
Aşk ile...
06. 09.2020
Binali ipek
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.