Binali İpek

Binali İpek

Çakallar uluyor...!

A+A-
Bütün eksikliklerine rağmen, 30 Yıllık emeğin ortaya çıkardığı , sonuçta muğalak bir takım öğeleri bir kenara koyarak, gayet net bir şekilde diyebilirizki, dost düşman herkese böyle bilsinki, henüz tüm Almanya,da olmazsa bile en büyük yoğunlukta Alevi örgütlenmesinin yaşandığı KRW yada NRW eyaletinde Aleviler, AABF, ve elbette birleşik gücü AABK nezdinde Yasal hak kazanarak, resmen tanınmıştır..!!
Buna burun kıvırmak, acımasızca hatta düşmanca eleştirmek Alevilerin işi değildir.!
Elbette , AABF',mizin eksikleri olmuştur, bundan sonrada olabilir..!!
Bu kişilerden ziyade,çok yönlü kapsamlı düşman yapılar ve uzantısı derin elemanların müdahalleri ile etkilenmiştir.
Nice baskı,zulümler yaşayan paramparça edilmiş ,dünyaya külleri savrulmuş Alevilerin kendi küllerinden CAN bulması kendisi olması pekte kolay bir iş değildir.!!
Alevilerin her şeye rağmen varlığını ,yeniden canlanışını,mücadele azmini ,emeğini ,çabasını küçümsemek yok saymak dostlarınında işi değildir..!!
Şefaf anlaşılabilir, kişiye endeksli olmayan güçlü örgütsel organizasyon oluşturduğumuzda,kollektif akıl ve bilinci eleştiri,öz eleştiri mekanizmasına doğru yönlü kurabildiğimizde, Avrupa'da ve Dünyadaki varlığımızla Ana yurdumuz Ülkemizde, bütün zalimlere rağmen haklarımıza özgürlüklerimize kavuşacağımız günlerin geleceği endişesidir düşmanı yerinden hoplatan...!!
aabf-saldirilar.jpg
Çakallar bu yüzden uluyor...!!!
Derin elemanların rahatsızlık duyması bundandır..!
Soracak hesabımız olduğunu unutmadan,çocuklarımızın özgür yaşayacağı Ülke,de Alevilerin geleceği kendi ellerinde olması gerekir..!!
Aleviliğin varlığına kast eden tüketiğimiz bu bin yılda ,tarihimiz boyunca İSLAM barbarlığı ve İSLAM, dan,Irkçılıktan beslenen Egemenlerin olduğunu, bütün YOL insanımızın anlaması ,bilmesi gereklidir..!
Asimilasyonu şiar edinmiş uşakların,Alevi kökenli olması,bazı sıfatlar taşıması onların düşmanların güdümünde inkarcı ve satılık olduklarını gerçeğini örtmüyor..!!
YOL insanımız, davasına bağlı bilinçli olması, bu tuzaklara gelmemesi,düştüğü tuzak ve aymazlıktan kurtulmalıdır..!!
Elbette Aleviler daha çok ve daha etkin imkanlar yaratacak güce bilince sahiptir..!
Bunları gönlümüzden hemen derhal olmasını isteriz..!
Lâkin Alevi düşmanları güçlü, ve organizedir.!
Maddi imkanları sınırsızdır..!
Bedeller gerektiğini bilmemiz gerekir.!,
İç ve dış işbirlikçilerin, düşmanın tuzakları mücadeleyi sekteye uğratabilir, Dostlarımızı doğru görmemiz, düşmanı bütün hinlikleri anlamamız gerekir.!
Kılıkları ne olursa olsun, islami Asimilasyona hizmete kusur etmeyen keneleri,kurtçukları ,örgütsel birliğimizi kuşatan kemiren, emeklerimizi boşa çıkaranlara karşsında edilgen onaylayan,neme lazımcı,destekleyen değil mücadeleci olmak, her Aleviyim diyenin Kadim YOL evladının görevidir..!!!
Alevilik Aleviliktir...!!!!
Kendine özgü ,Kadim tarihimizden günümüze Erenlerin,Pirlerin, Insani Kâmillerimizin,Ozanlarımızın, Ocaklarımızın pişirdiği ,insanımızın Işığında YOL yürüyecektir..!!
YOL, a revan olan, Canlarımızın aşkına..
Gerçeklerin demi devranına
Aşk ile...
 
Binali ipek
22.12.2020
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.