Kemal Atalar

Kemal Atalar

İsrail katliamının gerçekliği

A+A-

Koca Arap ve aynı zamanda ıslam yarım arasında birkaç dönümlük arazi sahibi ısrail arasındaki katliam düzeyindeki savaş soy kirim ve zulmün ana ekseni Çıkar ve egoizmdir.

Israil oğullarının inançları olan Abraham ( Yahudi peygamberi ) ve ardından Musa ile onların kutsal kitapları tevrata göre Tanrı ,
Mısır Nil ve o bölgedeki tüm verimli toprakları kumsalları ( toprak ) kutsal topraklar olarak verilmiş ve kendilerine de Üstün ırk unvanı ile müjdelemistir.

Ama yahudiligin çıktığı M.Ö ki yıllardan itibaren yahudilerin bulundukları coğrafya Hristiyan ,Sabi,Zerdüşt ve ıslam vb  dinlrrle din savaşlari ve toprak kazanımları içinde Selçuklu,Moğol,Osmanlı,Bizans Devletlerinin saldırı ve kıyımları ile M.S 1450 li yıllardan 1600 lu yıllar arasında zaman zaman katledilerek zaman zaman sürgün edilerek ve zaman zamanda kurtuluş için kendi yurtlarını terk ederek ama içlerinde dönüş uhdesi ile dünyanın dört bir tarafına dagılmışlardır.

İsrail diye bir Devletin varlığı 1948 YILINA kadarda yoktu, evet israilogulları vardı ancak devlet olarak tarih sayfasında yerlerini alamamışlardi.

Yahudilerin yani ısrail oğullarının yaşadıkları Mısır Nil bölgesinden sürgünlerinin ardından
M.S 1680 li yıllara hatta bazı bölgelerde ( Dünyanın dört bir tarafına dağılmış olmaları nedeni ile ) 1800 lü yıllara kadar birbirleri ile iletişim kurmaları olmamış ne zamanki Ispanya'dan 1780-1800 lü yıllarda birbirleri iletişim kuran birkaç yüz kişilik yahudi ailesi lobi faaliyetlerine başlayıp bu amaçla birlik ve yardımlaşma ve Kutsal Topraklara dönüş çalışmaları yapmaya planladılar bunu fark eden, ıspanya Kraliyeti yahudileri ülkelerinden sürgün etti.

Sürgün olan yahudiler genellikle Osmanlının ırk devleti olmaması Ümmet devleti olmasından istifade ederek Mekadonya bölgesine ve genellikle de Selanik merkezli bir araya gelmeye ve bir kısmının da Suriye, ırak, Mısır gibi bölgelerde Yahudi Mason Lawrence nin önderliğinde ajanlık,papalik,tarihi araştırmacı, elçilik,şehir valiliklerinde elçilik vb işler yaparak ve oradaki devletlere,etkin olan kişilere ekonomik rüşvetler vermek sureti ile hemde o bölge halklarının inanç ve kültürlerini dillerini öğrenereniyor  ayrıca kendilerini manipüle etmek sureti ile yerleşmeye ve azar azar araziler kiralama satın almaya başladılar.

Bu arazi alanlar Yahudi olarak değil arap,Misir, ıslam hristiyan Bektaşi kimlikleri (kendi kimliklerini manipüle ettiklerinden ) kimlikleri altinda yapıyorlardı.

Osmanlida 1 Meşrutiyet sonrası ıngilizlere iş birliği yaparak ilk MASON lobisini Dernek olarak 1830 da kurdular ve ıngiliz pasaportu ile Meşrutiyet gereği dokunulmazlık aldıkları için "gündüz külahlı gece silahlı " hesabı işlettikleri mekanlarinin bölmelerinde bir araya gelerek çalışmalarını kat ne kat artırıyor ve kendilerine çok çabuk yandaşlar buluyorlardi.

Işin içinde maddi kazanımlar söz konusu olunca en Vatanseverinden en dindarina kadar herkes mason oluyor onlara yardım ediyordu.
Osmanlının  Abdülhamit döneminde 2.Meşrutiyet yayınlanınca artık ipin ucu kaçmıştı.

Osmanlı hakimetinde bulunan Selanikte bektaşi,Mısırda kipti, Suriye de Nusayri,iranda  Dürzi-islam vb aklımıza gelen her inanca giriyor inançların baş aktörü yön vericisi fetva kurumu oluyor Devlet kurumlarında Maliye Hazine yetkilerini ele alıyor ihale alıyor köprü yol demiryolu vb her ışte inşaatta sektörde söz sahibi oluyorlardı.

Osmanli dan ve bölge ülkelerinden Arap AŞİRET reislerinden toprak satın alıyorlardı.

Böylece 1948 YILINA gelinceye kadar saman altından su yürüterek devlet kurumlarına din kurumlarına sızarak yetkiler alarak ajanlık arabuluculuk yaparak bu seviyeye gelmeleri sonucu Israil Devleti kurduklarını ilan ettiler.

Ilk tanıyanlardan birisi de Türkiye Cumhuriyeti oldu akabinde peş peşe arap ülkeleri israili devlet olarak tanıyordu.

Ancak bölgenin sıcak savas bölge olması  ve petrol yer altı zenginliklerinin olması ve arap-ıslam birliğinin olmaması,1967 de patlak vermek iran-ırak savaşları,Süreç içindeki Golan tepeleri ve Ürdün-filistin sorunu kendilerinin ekmeklerine yağ sürmüştü.

Israil in AĞA babası olan ıngilizler ve ardından fransa,Almanya,Amerika nın Ortadoğu petrollerine göz koymaları ve bu nedenle ortadoğu da kullanılacak bir maşa devlet ısrail ,
hepsine hizmet etmeye ve arap yarımadasında mevcut en az 10 ıslam ülkesini birbirine düşürerek nemalaniyor toprak alıyor sınırlarını genişletip idealleri olan ÜSTÜN IRK ve KUTSAL TOPRAKLAR  hayallerini gerçekleştirmek için Çabalıyorlardı.

Ama işin içine filistin-ürdün girince amaçları zamana yayılmaya zaman kaybetmeye başlamışlardı. Bu nedenle periyodik aralıklarla planlı saldırı baskın ve istilalarla İsrail sınırları icinde yaşayan  filistinli halka zulüm ederek yıldırma katliam işkence ederek göz daği verip orayi terk etmelerini sagliyor.

Bir yandan ıslam ülkeleri ve yönetim kadrosunda MASONLUK çalışmaları yapmak ( bu arada her ülkede ve türkiye yöneticilerinin herhalde en az 4/3 ü MASONLUK yemini etmiş yahudilik cesaret madalyası ile taltiflendirilmişlerdir.) sureti ile diğer taraftan yetkili satın almak ve ticari faaliyetler yürütmek sureti ile kendine destekçi biliyorlardı.

Israil in çevresinde yüz ölçüm olarak en az kendilerinin 100 kat büyük arazi ve ekonomi sahibi arap-Iran-Irak-Misir-Suriye-Kuveyt-Katar-Türkiye gibi devletler birlik yaparak sadece Tükürseler silah bomba kullanmadan öldürmeden ısraili bogarlar.

Peki yapılan ne..? Kınama,Cuma Namazı sonrası yürüyüş basin aciklamasi telin Bedua veya Mazlumlara yardım, gıyabi Cenaze Namazları ( yani vitrine oynamak ) perde arkasinsan ise sessizce el birliği para kazanım
ticarete devam..

Zulüm kimden gelirse gelsin katliamdır insanlık suçudur,bunun hristiyanı ıslami yahudisi olmaz ölüm ölümdür.
ÇOCUK GENÇ YAŞLI hepsi insan hepsinin yaşama hakkı var.

Israil bomba atarken HAMAS gül'mü atıyor orada yani İsrail de ölen çoluk çocuk insan değil mi..?

Mesele zulüm katliam istilayi haklı haksız dininden ırkından dolayı sorgulamak değil,
Mesele kendi elimizle kendi arazilerimizi başkalarına ağaların reislerin aşiretlerin zevklerine peşkeş çekme meselesidir.

Kimin toprağını evini aşını ekmeğini elinden alırsanız veya almaya kalkarsanız size gül uzatır. Yapılan haklı mi derseniz, elbetteki hayır çünkü ölenler insan çünkü birilerinin zevki için heder edilen yaşamlar ve 7 Milyar dünyanın gözü önünde cereyan eden zulüm katliam buna dur diyecek ve olayı uluslararası Heyet ile çözüme kavusturup ütopik hayaller peşinden koşmanın ve 2500 yıl önceki bir serüvenin artık geçmişte kaldığını hatirlatmanin zamanı geldi geçiyor.

Dünya globalleşmenin arefesinde her ırktan dilden dinden insanlar bir arada yaşamaya ilişkiler kurmaya başladı. Bu hikayelerin mitolojilerin ve Allahın bile tüm dinlerde katil ligin en büyük suç olduğunu vaaz ettiği halde bu vahset neyin nesi..?

Zulüm kimden ve nereden gelirse gelsin insan olarak karşısında olmalıyız. Siyonist Mason Emperyalizmi..yada ıslam cihadçı terör örgütleri aynı mantıkla hareket ediyorlar.
çözüm öldürmekten değil uzlaşmakta anlaşmakta ve birlikte ve karşılıklı saygı ile yaşamak

Katliama ve katliamı yapan her kim ise kınıyor ve lanetliyorum..


 

Önceki ve Sonraki Yazılar