Kazım Dursun

Kazım Dursun

Kısır döngü

A+A-

Egemen güçler sisteminin sürekliliği için her alanda özel projeler geliştirler, kitleleri kandırmak, kendisine bağımlı kılmak için adına çalışacak kurumlar oluşturarak kayıt dışı parasal desteğin yanı sıra yazılı ve görsel medya ile halka şirin gösterirler, Sermaye adına kurulan bu dernek veya siyasi partiler tabelalarındaki isimlerinden başka farklılıkları yok.

Kurulma amaçları örgütlü kominal yaşamı savunanları kaosun içine çekerek kendi çıkarları doğrultusunda dizayn etmek buna devlet tekelindeki medya organları, paylaşımı, dostluğu ve dayanışmayı işlemek yerine, pembe dizi, pornografik ilanlar, yarışma, evlilik proğramları, izleyeni apdal yerine koyan flimlerle izleyicinin beynini yıkayarak, tüm insani değerleri yozlaştırarak sömürü sistemini kalıcı kılarak ortak yaşam ilişkileri ortadan kaldırmakdır.

Marjinal sol örgütler ve sol diye oy verdiğimiz partiler, her on yılda bir üzerlerinden geçen tankların tuz buz ettiği emekcilerle beraber yenilenerek çıkmak yerine hala Ulusalcılık, Kemalizm(TÜRK-İSLAM) gibi sistemi aşamayan kısır bir döngü içindeler. Bu kaos’un yarattığı güvensiz ortamda Türkiye’nin aydınlık yüzü Kızılbaş (Alevi) öğretisi yeni sol gençlik Ali (Hızır) inancını red ederek, devrimci sınıf mücadelesine doğru götürmekte bu da alevilerin ’’dilde dilekleri gönülde muratları veren’’ Hızır’la özdeş tutulan gönlündeki Ali’nin üzerine yeşil örtü çekmekle eş değer.

Hatta KIZILBAŞ’lığı ulusal kimlik üzerinden tarif edenlerden tutun herhangi bir dine yedeklemeye kadar götürenlerden dolayi Kızılbaşlığı sadece iktidardaki islamcılar tarafından değil bugünde soldan gelen yeni bir gençlik köy ve yöre dernekleri çatısı altında asimile ediliyor.

Asimilasyonunda hedefi Kızılbaş-Ali ile 4 ncü imam-damat Ali’yle ilişkilendirerek Kızılbaşlığı islama doğru çekmektir.!!!

Saygılarımla,

Kazım DURSUN

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.