Hasan Erdal

Hasan Erdal

İBAN'cı Tamer Dursun kimdir? - Hasan Erdal

A+A-

tamer-dursun-kimdir-32-002.jpg

Sosyal medya hesabından 'arkadaşlar, yoldaşlar' diye seslenerek yayınlar yapıp, parasal yardım dilenciliği ve itibar suikastçılığı yapan İBAN'cı Tamer Dursun hakkındaki kayıtdışı ve denetimden uzak para toplama ve toplanan parayı amacına uygun kullanmama, kullanılan kısmı ise şahsi yardımıymış gibi lanse ettiği iddiaları vardı.

tamer-dursun-kimdir-3-001.jpg
 

Alevi Haber olarak bu konuyu haberleştirmiştik.


Kendisi bu iddialara şeffaflıkla açıklık getirip tüm banka dekontlarını 'kendi kankası' olmayan tarafsız bir kurula teslim ederek netleştirmek yolunu seçmek yerine eteklerinde bakla kırdıklarının alkışlarıyla yanına herkese ağızlar dolusu küfürler yazan, hakaretler savuran, aşağılayan ama kendisine 'çıt' denildiğinde ağlayıp, sızlayan, mağdur olan, kalbi sıkışan, her defasında hastaneye zor yetiştirilen, her defasında psikolojisi bozulan ama her defasında Kürtlerin, Ermenilerin ve sosyalistlerin sırtından varolan, bilinçaltı Alevi düşmanlığı deşifre olmuş, her sevmediği ölünün ardından kazma kürekle mezar deşen, Grup Yorum ve Sosyal medyadaki tüm HC - Halk Cephe'lilerle düşman olmuş, KHK'li Yüksel caddesi direnişçisi Nazan Bozkurt'a ağızlar dolusu küfürler yazan Rabia Mine'yi almıştı.

tamer-dursun-rabia-mine-001.jpg

Alevi düşmanı Rabia Mine'nin hâkim, devletli kimlik bileşenlerini eleştiren herhangi bir yazısıyla karşılaştınız mı!?

Bir insanı etik, sahici ve samimi bir konumda tutan şey, öncelikle mevcut, yürürlükte, hükümran, imtiyazlı, devletli kimlikleri eleştirebilmek, onlara mesafe alabilmek ve yargılayabilmektir.Yazdıklarına ve hedef aldıklarına baktığımızda Alevi düşmanı Rabia Mine'nin tek düşmanı alevilerdir, devrimcilerdir, muhaliflerdir.

rabia-yildiz-002.jpg
Alevi düşmanı - 4 parmak Rabia kurt ile avlayıp kuzu ile yanyana poz verip kuzuya küfür edendir.

Berkin Elvan için Perinçekçilerin yayınevi Kaynak Yayınları için kitap yazan(!) Tamer Dursun'un yanına Berkin Elvan'ın yoldaşlarına küfür eden birini almış olmasının 'Bu nasıl bir düşkünlük, nasıl bir pişkinlik ve nasıl bir çaresizliktir?' sorusunun cevabını okurlarımıza bırakıyoruz.

Buda yetmez, daha dişli biride sahne almış.
Dersim ve Kürt Kızılbaş kimliğinin yeminli düşmanı Ali Rıza Özkan'da Tamer yoldaşına kol kanat germiş.
Nasıl kare ama...?

Tamer Dursun tüm bu uğraşları sırasında hep 'mağdur' konumdan seslenerek çitayı çok yükseltti. Sitemizde dahil bazı isimlere bol bol küfürler etti, bazı isimleri belaltı hedef aldı.

Haklarında onur kırıcı yakıştırmalar yaptı ve bu polemiğin finalinde hedef aldığı eski arkadaşlarından Fransada ikamet eden ve sitemizle hiçbir bağlantısı olmayan ZA Güner bir saati geçik bir video yayınlayarak Tamer Dursun'a cevap verdi.

İşte Tamer Dursun'un sosyal medyada çizdiği profili yerle bir eden o video:

Video linki: >>>

Tamer Dursun
sitemiz Alevi Haber'e yönelik yasal işlemler başlatıp hukuksal sonuç alıp, hakkında yaptığımız 2 haberi kaldırtmış olmasına rağmen sitemize yönelik her türlü küfür ve hakaretlere devam etmiştir.

tamer-dursun-kimdir-674.png
Buradan bir kez daha ilan ediyoruz: Haber yapma hakkımızdan bizi her türlü çirkeflikle bizi men etmeye çalışan çok daha dişli birileri ve bazı kurumlar oldu.
Sunduğumuz taze pilavı yemeyene aynı pilavı dolma bibere harç olarak yerleştirip yedirttik, onuda yemeyene pilavdan dönme dolmayı karnıyarık malzemesi olarak yedirttik.

Alevi Haber'de dahil herhangi bir web sitesinde yayınlanmış olası yanlış, yalan, uyduruk, temelsiz haberlere karşı nasıl hareket edileceğini hukuk belirlemiştir. Bu çerçeveye uymayıp küfür ve hakaretlerle bizleri baskılayabileceklerini sananlarla hesaplaşacağız. Hukusal sorun yaşamamak adına isim vermeden bizlere her türlü küfür ve hakareti edip hemde hukuksal zeminde hak arayıp haber kaldırtmak olmaz. Ya hukuğa saygı duyup onun çizdiği çerçevede haraket edilmeli yada isim vermeden ve besbelli bizleri hedef alıp küfür edip, alacağı cevaba katlanmayıda göze alınmalıdır

tamer-dursun-dolandirici-001.jpg
Hem hukuk hemde küfür ve hakaret aynı kanalda akmaz, akmadığını hep beraber göreceğiz. Fransada yaşayan ve haklarında edilmedik küfür ve hakaret bırakılmayan Z.G. ve Y.T. bunu gayet güzel gösterdiler.

'Linç çetelerini çökerteceğiz'
diye yola çıkıp evin tapusunu kaybetmekte varmış kaderde, ne diyelim Antalyadaki hayranlarıNın sağolsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar