11. Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri Yarışması

11. Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri Yarışması

11. Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri YarışmasıBu yıl on birincisi düzenlenen geleneksel "Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri"...

A+A-

11. Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri Yarışması11. Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri Yarışması

Bu yıl on birincisi düzenlenen geleneksel "Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri" Yarışması için başvurular başladı. Gazeteci Metin Göktepe'nin anınısı yaşatmak amacıyla verilen ödüller, aynı zamanda gazeteci görev ve sorumluluk bilincinin yaşama geçirilmesi için çaba gösteren genç gazetecileri desteklemek amacını da taşıyor. Yarışmanın jüride şu isimler yer alıyor:

Belma Akçura, Nazım Alpman, Hüseyin Aykol, Celal Başlangıç, Mete Çubukçu, Neşe Düzel, Fikret İlkiz, Aris Nalcı, Zeynep Oral, Şirin Payzın, Kamil Tekin Sürek, Ahmet Şık ve Ferai Tınç.

"Haber Ödülü", "Fotoğraf Ödülü" ve "Yerel Gazetecilik Ödülü" olmak üzere 3 dalda düzenlenen yarışmaya en geç 18 Mart tarihine kadar başvuru yapılabilecek. Başvuru şartları ise şöyle belirlendi :

» 15 Mart 2007 tarihinden sonra yayınlanmış ürünler katılacak.

» Yazılı basında yayınlanmış olan ürünlerin 1 asıl, 13 fotokopisinin gönderilecek.

» Görüntülü haberlerin DVD formatında basılmış 1 adet CD olarak gönderilecek.

» Fotoğraf dalında 18x24 cm ebatlarında gönderilecek olan ürünlerin arka yüzlerinin sol alt köşesine ürünün adı, çekildiği yer ve tarihi yazılacak.

Ürünlerle birlikte adaylardan kısa özgeçmişleri ve iki fotoğraflarının da Eskişehir mah. Dolapdere cad. Karabatak sok. No:31/2 Şişli/İstanbul adresine gönderilmesi istendi...

SESONLİNE - 26 Şubat 2008

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.