12. Bahadın Şenlikleri Yapıldı

12. Bahadın Şenlikleri Yapıldı

12. Bahadın Şenlikleri Yapıldı Geleneksel 12. Bahadın Şenlikleri Yozgat Valisi Amir Çiçek, Kaymakam Ertuğrul Kılıç, CHP Genel Başkan...

A+A-

12. Bahadın Şenlikleri Yapıldı12. Bahadın Şenlikleri Yapıldı

Geleneksel 12. Bahadın Şenlikleri Yozgat Valisi Amir Çiçek, Kaymakam Ertuğrul Kılıç, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, CHP Maraş Milletvekili Durdu Özpolat, SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, Bahadın Belediye Başkanı Şimşek Türken ve çok sayıda davetlinin katılımıyla hafta sonu gerçekleştirildi.

Arif Baş Açık Hava Müzesi’ nden saat 11.00 de şenlik yürüyüşü ile başlayan program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’ nın okunmasının ardından Vali Amir Çiçek’ in şenlik ile ilgili yaptığı konuşmayla devam etti.

Yozgat Valisi Amir Çiçek “Şenlikler ile ilgili konuşmalar yapan arkadaşlarımız çok güzel şeyler söylediler. Ama hepsinin odaklandığı ortak bir nokta vardı. Sevgi.Bu şenlikler sevginin, kardeşliğin, dostluğun pekiştirilmesi açısından çok önemlidir. Ulu Önder Atatürk Türkiye Cumhuriyeti’ ni de bu temeller üzerine kurmuştur. Öyle sağlam bir temel atılmıştır ki bırakın yıkılmasını, sarsılması bile olanaksızdır. Sevginin dostluğun perçinlendiği Bahadın Şenlikleri bunun için önemlidir. Bu yıl 12. si gerçekleştirilen şenliğin çok güzel geçeceğinden eminim. Emeği geçen herkesi kutluyor ve herkese iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Amir Çiçek’ in konuşmasının ardından Sorgun Belediyesi Halk Oyunları ekibi bir gösteri yaptı.

Can Demirel ve Adnan-Aydan Canpolat Grubu’ nun verdiği konserin ardından Erdoğan Baş Karikatür Sergisi, Bahadınlılar Fotoğraf Sergisi, Alevi Bektaşi Federasyonu tarafından hazırlanan Sivas Şehitleri Sergisi ve Eyüp Aktürk Cem Kültür Evi’ nin açılışı gerçekleştirildi.  Akşam programında ise Bahadınlı ve çevredeki mahalli ozanlar ve Erkan Oğur sahne aldı.
 
SORGUN POSTASI -  4 Ağustos 2008

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.