28. Hacı Bektaş Veli Dostluk ve Barış Ödülü Yaşar Seyman’a verilecek

28. Hacı Bektaş Veli Dostluk ve Barış Ödülü Yaşar Seyman’a verilecek

58. Ulusal, 32. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında bu yıl 28'ncisi verilecek olan Hacı Bektaş Veli Dostluk ve Barış Ödülü, Sendikacı-Yazar Yaşar Seyman'a verilecek. 58. Ulusal, 32. Uluslararası

A+A-

58. Ulusal, 32. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri bu yıl 16-22 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Hacıbektaş Belediyesi Anma Kurulu tarafından alınan karara göre, bu yıl 58’incisi düzenlenecek olan Hacıbektaş Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri; 2021 UNESCO Hacı Bektaş Veli Yılı kapsamında 16-22 Ağustos tarihleri arasında bir hafta sürecek şekilde düzenlenecek.

Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında bu yıl 28’ncisi verilecek olan Hacı Bektaş Veli Dostluk ve Barış Ödülü, Sendikacı-Yazar Yaşar Seyman‘a verilmesi kararlaştırıldı.

Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri’nde taktim edilecek olan 28. Hacı Bektaş Veli Dostluk ve Barış Ödülünün verileceği ismi belirleyen Jüri listesindeki isimler şöyle:

1-Arif Yoldaş ALTIOK – Hacıbektaş Belediye Başkanı 2-Prof Dr Ayfer KARAKAYA – Tarihçi Akademisyen 3-Prof Dr Bedriye POYRAZ – Akademisyen 4-Prof Dr Ali YAMAN – Yazar Akademisyen 5-Prof Dr Ali Osmay GÜRE – Doktor Akademisyen 6-Prof Dr Onur Bilge KULA – Araştırmacı Yazar 7-Hüseyin GÜZELGÜL – Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkan

PİRHA/ HACIBEKTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.