3 maymun değil, 30 maymun!

3 maymun değil, 30 maymun!

Almanyanın Krefeld kentinde yaşanılmış gerçek bir skandaldan bahsetmek istiyorum.

A+A-

Almanyanın Krefeld şehrinde 30 insan illegal bir şekilde esir alınarak Afrikaya götürülüp bir ormanda kafese konulmuş ve orada yaşayan maymunların muz vererek gezebilecekleri bir yarı açık cezaevi oluşturulmuş ve bu vicdansız ve merhametsiz yer 'İnsanlar Bahçesi' olarak adlandırılmış!

Bu yazdıklarımı lütfen şimdi tersinden okuyun!

Dün gece yılbaşı kutlaması sırasında atılan bir havai fişeğin sönmeden Krefeld Hayvanet Bahçesinde esir tutulan maymunların tutulduğu tahta kafesin üzerine düşüp ateş alması sonucu Afrikadan getirilmiş 30 tane maymun cayır cayır yanarak öldüler.

O hayvanet bahçesinde çalışan ve bu yangına çok üzülen ve kendilerini hayvansever sanan hayvanet bahçesi isimli yerde çalışan insanlara Alman itfaiye kurumu psikolojik destek sunuyormuş!
Gerçek bir hayvansever asla hayvanları esir tutmaz, esir tutulan yerde çalışmaz, esir tutulan hayvanların tutsak edildikleri yere para ödeyerek giderek bu caniliğe destek sunmaz.

Hayvansever bir insan evinde Keklik gibi bir güzelliğide esir tutmaz.

İnsanlık; insanlığında ötesinde dünyanın başına gelmiş en büyük felakettir.

 

Haber detay: https://www.bild.de/regional/duesseldorf/duesseldorf-aktuell/krefelder-zoo-feuer-inferno-im-affenhaus-viele-tiere-tot-67024246.bild.html

Deniz Çamur

01.01.2020


Kaynak: Facebook.com

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.