AABF İnanç Kurulu Başkanı Müslim Kaya kimlerin hizmetinde?

AABF İnanç Kurulu Başkanı Müslim Kaya kimlerin hizmetinde?

Müslim Kaya'nın, AABF'nin karşısında konumlanan Avusturya'daki Şia İslamcısı misyonerler başta olmak üzere Aleviliği Arap çöllerinde arayanların, Zaza ırkçıları ve AABF düşmanı herkesin desteğini alması sadece bir tesadüf olabilir mi?

A+A-

Sosyal medyada boy gösteren ve tüm varlık nedenleri bizlere saldırmak ve hedef göstermek olan bir güruh var, bu güruhu isim isim tanıyoruz. Bunların hemen hemen hepsinin Müslim Kaya ile dostane ilişkiler içinde olmaları, hürmette ve sahiplenmede eksik davranmamaları, Müslim Kaya'nın Şiacı ve siyasi paylaşımlarını beğenip, destek vermeleri Müslim beyi kendilerinden biri olarak görmelerinden başka ne olabilir?

Müslim bey bir dönem devrimciliğin kıyısından köşesinden geçmiş bir birey olarak kimlere mitolijik hikaye anlatabileceğini, kimlere mitolojik meze yediremeyeceğini çok iyi bildiği için ve de kendisini ve kendisine dayanak yaptığı yeri korumak adına, kendi milli kimliğini de bir kenara bırakarak anti-bilimsel, karşı-devrimci, şiacı ve mitolojik bir yerde konumlanmış durumda...!

Mersin Cemevi Başkanı eski bilimsel, neo-şiacı Hasan Kılavuz dedeyi hedef alarak kaleme aldığı yazıda hem nala hem mıha vurarak pastadan daha büyük payı hanesine taşıma hesabını yaptığı da her satırından anlaşılıyor.
Sanki kendisi Hasan Kılavuz dededen çok daha sağlıklı ve düzgün bir yerde duruyormuş gibi olan veya olmayan hayal ürünü öcü ve düşmanları sıralayarak sırtını Şiacı İslama yaslayıp yine Şiacılık yapan misyonerlerin hizmetinde olduğunu kanıtlıyor.

İşin en ilginç kısmı ise; böyle bir karakterin AABF çatısı altında bulunuyor ve barınıyor olması.

AABF yetkililerine bir uyarıda bulunalım; dilinin ucuna Sosyalist ruj değmiş olanlarla Derviş Tur'ları aynı kefeye koymayın.
Bu tür karakterler Türk Solunun yaşadığı ve maruz kaldığı tüm ayak oyunlarını iyi bilirler ve sizlere çok ciddi zararlar vererek, arkalarında ciddi çöküntüler bırakarak giderler.

Sosyalist rujlu kan kutsayıcılarını Derviş Tur ve benzeri gariban Dedelere benzetmeyin..!
Güç dengelerini iyi hesap ederek şu sıralar karşısında kimseler durmadığı halde kendince sosyal mesajlar yayınlayan Müslim Kaya ilerleyen süreçte güç olduğunu anladığı anda AABF yapısını hedef alacak potansiyele sahip olduğunu birçok yazı ve yorumuyla kanıtlamıştır.

Milletvekili Zeynel Özen'in Müslim bey tarafından hedef alındığı günlerde etrafında coşkuyu veren dünün keskin Stalinist sosyalisti bugünün Zazacı-Şiacı soytarılarının sosyal medyada ortalığı velveleye vermek adına nasıl kıvrandıklarını çok iyi gözlemledik.

suredar-aga.jpg

Bunlara destek verenler yine ağırlıklı olarak Avusturya merkezli Şiacılar ve bilindik İran misyonerleriydi.

Müslim Kaya beye bir soru soralım: Profilinizde kendisi gibi Şiacı, Humeynici, İran uşaklığı yapmayan herkese ulu orta küfür ve hakaretler savuran Cemal Karabulut'un bu tutumu sizi mutlumu ediyor da buna tahammül ediyorsunuz?
Onun yazdıkları sizin söylemeye cesaret edemedikleriniz midir?

Bunun karşısında Welg Haber temsilcisini hesabınızda engelliyorsunuz!

welg.jpg

Sosyalist rujlu Müslim Kaya uyanıklık yaparak yatırımı biat edecek, şiacı, mitolojik hikaye dinleyenlere yapmış!

Alevi gençlerine mitolojik hikayeler anlatarak bilimden ve ilimden uzaklaştıranların Müslümanların Cüppeli Ahmet Hocasından, Nihat Hatipoğlusundan, Adnan Hocasından hiçbir farkı yoktur. Hepsinin ekmek teknesi aynı, yani DİN tüccarlığı!

Kin, kibir, çıkar, egoizm ve mevki hesabı yapandan DEDE veya PİR olmaz, olamaz.

Müslim beyin sayfasında müdahale etme ihtiyacı duymadığı şu yorum AABF ve AABK kurumuna armağanımız olsun.
aabf-abk.jpg
Sosyal medya hesabında federasyona dost veya yakın insan bulunmayan ama Şiacı, Zaza Irkçısı, Turgut Öker ve federasyon düşmanı bol olup, kuzuyla gezip, çakal ve kurtla dans eden Müslim Kaya'yı iyi tanıyın!

AleviHaber.com

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
İlgili Haberler