AABF İnanç Kuruluna Çöken Zaza Irkçısı-Şiacı Truva Atları!

AABF İnanç Kuruluna Çöken Zaza Irkçısı-Şiacı Truva Atları!

59 yaşına kadar Enver Hocacı Sosyalist olarak yaşayıp 60'ından sonra en geri temelde Alevi Dedeliği ayağına yatan Müslüm Kaya'nın Zaza Irkçısı, İran şia misyoneri malum ekibinin amacı federasyonu ele geçirmektir.

A+A-

Müslim Kaya haberimizin yankıları sürerken Müslim Kaya'nın akıl hocası dönek solcu, örgütüne ihanet ederek Şia misyonerliğine soyunup, İran ajanlarının kucağına konan Zaza ırkçısı-Avrupa Dersim Dernekleri Federasyonunun arşivi hırsızı, karşı-devrimci, kontra akıl hocası bey anladı ki kendilerini ne kadar yırtsalar da AABF saflarında faal olan demokrat, solcu, sosyalist, kemalist ve duyarlı laik çevrelerden kendilerine bir destek gelmedi-gelmeyecekte.

Çünkü bu çevredeki dostlarımızda bu Zaza Irkçısı, Şia sevdalısı, esasında İnançsız olan dönek solcu kırmalara mesafeliler ve bu ekibin esas amaçlarının bir sonraki seçimlerde federasyon yönetimini ele geçirmek olduğunu gayet iyi biliyorlar. İlk yayınladığımız haber birçok faal federasyon çalışanına bizzat link verilerek iletilmiş olunup, bu çevrede bulunan insanların bir tanesinden dahi olumsuz bir geri dönüş olmaması tesadüf olabilir mi?

Müslim bey ve akıl hocası arşiv hırsızına kimler sahip çıkıyor?
Tabii ki Federasyon karşıtı tüm herkes, İslamcı Aleviler ve düşünme ve okuyup-anlama özelliğini rafa kaldıran şakşakcılar!

Başta Avusturya'daki Şiacı klik olmak üzere piyasada bilindik tüm Şiacılar Müslüm bey ve akıl hocası emek hırsızının serzenişlerine kulak verdiler ama AABF içinde aktif olan kimsecikler ne yaptığımız ilk habere ne de Müslim beyin akıl hocası misyonerin verdiği ucuz gaza gelmediler.

Ortada ciddi bir operasyon olduğu, bu operasyonunun İran ayağının finansör ve misyon biçen olduğu, ülkemizdeki ayağını da başta Zaza Irkçılığı yapan Tunç-Eli'lili Zaza ırkçılığına soyunanlar olduğu biliniyor.
Bu zavallı klik Aleviliği ve Alevileri satma ve satılma noktasında İzzettin Doğan'a nal toplatır oldular.
İzzettin Doğan en azından durduğu yerden gocunmayan biri olarak bir tutarlılık arz ederken bu dünün solcusu, bugünün Şiacı misyonerleri gibi 59'una kadar Komünist, 60'ından sonra Şiacı-İslamcı olanlardan değil.

Bu misyonerlerin bazılarının eski kırma Sosyalist, ML döküntüleri olduğu, yine birçoğunun MLM çizgisinden, bazılarının Enver Hoca ekolünden gelen, bulundukları yapılar içinde her türlü pisliğe bulaşmış, halkı zehirleyen uyuşturucu işinden tutunda, ajanlık, provokatörlük ve ahlaki suçlara karışmış oldukları ve bu nedenlerle çoğu örgütlerinden cezalandırılarak kovuldukları biliniyor. 

Bu döküntüler kendilerini yaşatmak için Alevi yapılanmalarına sızmaya başlayıp ve daha sonra çoğunluğu Zaza ırkçılığına soyunan bu çevrelere İran'dan uzanan bir elin misyon yüklediği ve aralarında bazı anlaşmalar yapıldığı bilinen diğer bir gerçek ve elimizde bu yönde birtakım bilgiler mevcut.

Hem kendilerini yaşatmak, hem de İran ayağının verdiği maddi ve manevi destekle Türk ve Kürt Alevilerini İran İslam Cumhuriyetinin ortadoğu projesine yamama misyonuna soyunan dünün Marksisti, bugünün Zaza ırkçısı döküntüler varlıklarını ve planları karşısında en büyük tehlike olarak Demokrat, Laik, Yurtsever, Devrimci, Kemalist ve İlerici kişi ve oluşumları görmüş ve bu engeli aşmak için kraldan çok kralcılık yolunu seçerek Tunç-Eli kimliği üzerinde yoğunlaşı Zaza ırkçılığını yedeğine alarak Alevileri ve Alevi örgütlülüğünü İran'ın yanına çekme çalışmasına koyulduklarına yönelik elimizde birtakım bilgiler mevcut.

kirma-solcu.jpg
Bugün açıklama yaparak Alevi Haber sitesini hedef gösteren Müslim Kaya'nın akıl hocası hırsız-kırma döneğinin tüm argümanları -kendisi inançsız olmasına rağmen- dini motiflerle süslü olması manidardır.
Sosyalist mücadeleye ihanet ederek dışlanan Müslim Kaya'nın akıl hocası çakal her ayak oyunu ve hedef göstermenin en SÜZMESİNİ yapacağını sanarak Alevi Haber sitesinin yaptığı Müslim Kaya haberi üzerinden hem Federasyona saydırıyor hem de Avusturya başta olmak üzere pusuda bekleyenlere göz kırpıyor.

....
Bugün AABF ve AABK yapılanmasından açıklama yaparak kendisine kol kanat germesini bekleyen Müslim beyin sosyal medya sayfasında müdahale etmediği dostlarına! ait bazı yorumları yayınlıyoruz.
Müslim bey fikrinde zikrinde ortada, şapkayı çıkarıp ait olduğun yere git.

muslumkaya.jpg


Müslim beye bazı sorularımız olacak:

- Oturduğun Wetzlar şehrinde niye sokağa çıkamıyorsun?
- Üyesi olduğun AKM'de neden en sonuncu sırada gülünç oylar alarak delege seçilemiyorsun?
- Marksist-Leninist ve Enver Hocacı olan eski partinden (örgütünden) niye ve neden atıldın?
- Alevi olduğunu ve Dede soyundan geldiğini hatırlayıp, iştahın kabarıp Alevi hareketi içine girmek için 60 yaşına kadar neden bekledin ?
- Ateist olduğun halde Dedelik ayağına yatmayı etik buluyor musun?
- İran şia ajanı misyonerlerle ilişki içerisinde olduğunun farkında mısın yoksa kullanılıyor musun?
- Federasyonu ele geçirme planlarının neresinde bulunuyorsun?
- Ağzında sakız ettiğin ama isimlerini vermediğin AABF ve AABK yöneticisi TİKAcılar kimlerdir?
- Federasyona düşman olan herkesle dost olman bir tesadüf müdür?
 

Daha bir kaç yıl önceye kadar Alevi kurumlarının kapısından bile geçmeyen, Dersim'den Almanya'ya kaçana kadar bir gün bile Alevi değerlerine ilgi duymayan dönek 'devrimci' Müslim efendi şimdi birden "kan kutsallığı" üzerinden Aleviliği hangi misyon üzerinden sahipleniyorsun?

Aaa pardon, 'Dersim' değil profilinde yazdığı gibi TUNÇ ELİ olacaktı!!!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler