AABK ve AABF Başkanı Hüseyin Mat`tan çirkin saldırı

AABK ve AABF Başkanı Hüseyin Mat`tan çirkin saldırı

AABF ve AABK Başkanı Hüseyin Mat 2 Temmuz Anmaları esnasında Sivas'ta tesadüfen karşılaştığı 75 yaşındaki Avrupada yaşayan emekçi Dersimli Mahmut Erdoğan'a saldırarak darp etmeye teşebbüs ettiği öğrenildi.

A+A-

Konuyla ilgili kaynaklarımıza yansıyan bilgiye göre Mahmut Erdoğan şu açıklamayı yaptı:

-Dersimden erken yola çıktık, buluşma noktası olarak verilen; Sivastaki Cemevinin önüne gittim. Orda Avrupadan gelen yönetici, başkan arkadaşları gördüm. Selamlaşma ,hal hatır derken, anı maksadı ile AABK eşit başkanı Nevin Kamilağaoğlu ve Cafer Kaplan ile resimler çektik .

O esnada AABK ve AABF başkanı Hüseyin Mat`ta oradaymış, önce fark etmemiştim. Birden hararetli bir şekilde üzerime doğru yürüyerek bana saldırdı.

-Ulan adi herif ,seni şimdi buraya yıkarım. ! diyerek ,hakaret küfürler etti.

Sen neden sosyal medyada; bize hakaretler ediyorsun, yalanlar söylüyorsun diye vurmaya yeltendi.??

Tabi bende; hiç beklemediğim bu tavır karşısında, önce şaşırdım, tabiki savunma pozisyonuna geçtim. Orada bulunan canlar araya girdi. Bunlardan biride kadın bir canımızdı. HBVAKV Başkanı Ercan Geçmez ve yanındaki başka bir canımız araya girerek bu saldırgan davranışın önüne geçti.

Sonrasıda Cafer Kaplan Hüseyin Mat'ı sahiplenerek; beni eleştirdi. Beraber çektiğimiz resimleri silmem için Cafer ve Nevin başkan ısrar ettiler. Yanlarında saldırıya, hakarete ve küfre uğrayan bendim, onlarda, H.Mat`ın bu davranışlarından sonra birlikte göründüğümüz resimlerden çekindiler.

Ben H.Mat'a eleştiriler yapmışım, sert eleştirilerimde vardır. Hepsinin arkasındayım. Ama asla hakarette bulunmadım.

AABF içerisinde Akp'nin Alevi kopyeleri gibi klikleşen ve meselelere doğru-yanlış eksenli bakmak yerine benim adamım veya rakibim diyerek kategorize eden bir klik AABF'de etkin konumda...

Verilen görevi yerine getiren derin Veli'ler, Dalton Solmazlar, kasaba politikacısı Hiseyin Mat ve YOL TV'deki Abdulkadir Selvi'si Özkan Lafatan, AABF'nin Egemen Bağış'ı Cafer Kaplan, Tayyip çakması Hüseyin Mat'ın Binali Yıldırım'ı Nevin Kamilagaoglu vb. koltuk ve konum için verilen her rolü yerine getiren ve birbirlerini kollayan kokuşmuş-klikleşmiş kişiler, tutum ve yaklaşımlar AABF'ye her geçen gün kan kaybettiriyorlar. (Alevi Haber)

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.