ABD Elçiliğinden, ABF'ye geçmiş olsun ziyareti

ABD Elçiliğinden, ABF'ye geçmiş olsun ziyareti

ABD Elçiliğinden, Alevi Bektaşi Federasyonu'na geçmiş olsun ziyaretiABD Elçiliği Siyasi İşler Müsteşarı Daniel J. O'Grady...

A+A-

ABD Elçiliğinden, ABF'ye geçmiş olsun ziyaretiABD Elçiliğinden, Alevi Bektaşi Federasyonu'na geçmiş olsun ziyareti

ABD Elçiliği Siyasi İşler Müsteşarı Daniel J. O'Grady ile Başkatip Jeffrey S. Collins, Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınarak tutuklanan Özel Hareket Dairesi Eski Başkanı İbrahim Şahin'in bilgisayarından çıkan suikast listesinde isimleri yer alan ABF Genel Başkanı Ali BALKIZ ile ABF Genel Sekreteri Kazım GENÇ'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Konu hakkında ABF Basın Bürosundan yapılan açıklamayı aktarıyoruz:

10.01.2009 günü yazılı ve görsel basın yayın organlarınca kamuoyuna yansıdığı üzere, Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Hareket Dairesi Eski Başkanı İbrahim Şahin’in bilgisayarından çıkan bilgilere göre, Genel Başkanımız Ali BALKIZ ile Genel Sekreterimiz Kazım GENÇ’e suikast  planlandığı bilgisi kamuoyuna yansımıştı.

Bugün ABD elçiliği Siyasi İşler Müsteşarı Sayın Daniel J. O’Grady ile Başkatip Jeffrey S. Collins Federasyonumuzu ziyaret etmişlerdir.

Ziyarette, elçilik yetkilileri, geçmiş olsun dileklerini sunmuşlar ve üzüntülerini dile getirmişlerdir.

Bir saat sürmüş olan görüşme sırasında güncel olayları (ABD Devlet Başkanı Barack Obama’nın göreve başlaması ve beklentiler, Alevilerin Sorunları, AKP’in Alevi Açılımı vb.) üzerinde görüş alış verişinde bulunulmuştur.

Kamuoyuna saygılarımızla sunulur.

KAYNAK : Alevihaber.com - 21 Ocak 2009

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.