ABF :  HAYAT TV' yi susturmak, halkın sesini susturmaktır.

ABF : HAYAT TV' yi susturmak, halkın sesini susturmaktır.

ABF :  HAYAT TV' yi susturmak, halkın sesini susturmaktır.* Milyonları desteği ile projelendirilen HAYAT TV susturulamaz.* HAYAT TV’ yi susturmak,...

A+A-

ABF :  HAYAT TV' yi susturmak, halkın sesini susturmaktır.ABF :  HAYAT TV' yi susturmak, halkın sesini susturmaktır.

* Milyonları desteği ile projelendirilen HAYAT TV susturulamaz.

* HAYAT TV’ yi susturmak, halkın sesini susturmaktır.

HAYAT TV öğrencilerin, öğretmenlerin, emekçilerin; sofralarından kısarak vermiş oldukları cüzi desteklerle yaşamda yerini almış ve bu nedenle de halkın sesi olmuş, haksızlıkları kamuoyuna sunmayı kendine görev edinerek, haksızlıkların kaynağı olanların deşifre edilmesinin haklı bir aracı olmuştur.

HAYAT TV ‘ yi kendisine borazan yapamayan iktidar, elindeki iktidar yetkisini TÜRKSAT yetkilikleri kanalı ile kullanarak; gerekçesiz, yargısız, halkın sesi olan HAYAT TV’ nin, TÜRKSAT üzerinden yapmakta olduğu yayını kesmiştir.

İktidar olduğu günden beri, yaşamın her alanında kendisine demokrat, öteki olan herkese diktatör olan AKP; diktatörlük yüzünü bir kez daha göstererek, HAYAT TV nin yayınını durdurmuştur. Demokrasinin 4. Gücü olan ve iktidarlara karşı halkın yanında yer alması gereken basın yayın organlarını; ekonomik gücünü kullanarak iktidar yanlısı bir medya yaratan AKP; HAYAT TV nin halkın sesi olarak sürdürdüğü muhalefetinden korkarak, satın alarak susturamadığını görünce, kapatma yolunu seçmiştir.

Kendisine gelince demokrat kesilen ama diktatörlük kurmak isteyen AKP’nin iş, eylem, davranışı ve politikalarına sessiz kalan tatlı su solcularına ve kendini demokrat olarak görenlere HAYAT TV nin susturulmaya çalışılması dileriz ki, uyandırıcı bir etki yapar ve AKP’ nin ne olduğu hususunda gözlerini açar, zihinlerine açıklık getirir.

AKP’nin hayata geçirmeye çalıştığı faşizmine ve diktatörlüğüne karşı; halkın yükselen sesi olan HAYAT TV’ yi susturma yönündeki hukuksuzluğuna sessiz kalmayacağımızın bilinmesini, verilen mücadelede HAYAT TV nin ve mücadele arkadaşlarının yanında olacağımızın bilinmesini ve hukuksuzluğa son verilerek, HAYAT TV yayın yaşamına dönüşünün sağlanmasını beklediğimiz saygı ile kamuoyunun bilgisine sunarız.18.07.2008

Av. Kazım GENÇ
ABF Genel Sekreteri

ALEVİ BEKTAŞİ FEDERASYONU
Sokullu Mehmet Paşa Caddesi İğde Sokak No: 24  Dikmen  – Ankara
Tel: 0312 480 15 55 Faks: 0312 480 15 75
E-mail : alevifederasyonu[et]gmail.com

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.