ABF: Muaviye düşüncesi sürüyor!

ABF: Muaviye düşüncesi sürüyor!

ABF: Muaviye düşüncesi sürüyor!Alevi Bektaşi Federasyonu (ABF) Yönetim Kurulu, Erzincan başta olmak üzere son dönemde ülke...

A+A-

ABF: Muaviye düşüncesi sürüyor!ABF: Muaviye düşüncesi sürüyor!

Alevi Bektaşi Federasyonu (ABF) Yönetim Kurulu, Erzincan başta olmak üzere son dönemde ülke genelinde gelişen kaygı verici olaylara ilişkin bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Aktarıyoruz:

* Muaviye düşüncesi sürüyor!

* Malum zihniyete göre, Alevilik suçtu!

* Şimdi de Alevilerle ilgilenme, Alevi köylerini ziyaret etme, hizmet götürme de suç oldu!

Öyle ya bir bakıyorsunuz, Bölgesindeki Alevi köylerini ziyaret ettiği, hizmet götürdüğü için, 3. Ordu Komutanı, Bir Cumhuriyet Savcısı tarafından suçlanabiliyor!

Erzincan’da Alevi iş adamlarına, dernek yöneticilerine karşı baskılar, gözaltılar yaşanıyor.

Bir takım dini Cemaatleri soruşturduğu ve Alevi olduğu için, asılsız ihbar mektuplarıyla, gizli tanık ifadeleriyle, bir Cumhuriyet Savcısı Makamı basılarak tutuklanıyor!

Deniz Yarbay Ali Tatar, yine sonradan asılsız olduğu ortaya çıkan sahte, düzmece belgelerle hedef gösteriliyor, canından ediliyor!

Yüksek yargı mensuplarından bir kısmı, Alevi oldukları gerekçesiyle, gerici basın tarafından hedef gösteriliyor, suçlamalar, saldırılar sürüyor…

AKP İktidarınca, her kesimden aydınlar, ilerciler baskılarla, yıldırmalarla susturulmaya çalışılarak, tam bir korku İmparatorluğu yaratılmaya çalışılıyor !

İşte AKP’nin demokrasi, özgürlük, çağdaşlık anlayışı!!!

Ülkemizin aydınlık yüzleri; başta Alevi Bektaşiler olmak üzere; AKP’nin, Emperyalist destekli, ilericilik kılıflı, Şeriatı uygulama projelerini boşa çıkaracak, Emperyalizmin güdümündeki gerici, Faşist anlayışlara dur diyeceklerdir…

Basının ve Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur...

Alevi Bektaşi Federasyonu
Yönetim Kurulu

KAYNAK : Alevihaber.com - 12 Mart 2010

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.