ABF Yöneticileri CHP'yi ziyaret etti

ABF Yöneticileri CHP'yi ziyaret etti

ABF Yöneticileri CHP'yi ziyaret etti. BÜYÜK ALEVİ BULUŞMASI İÇİN CHP ZİYARET EDİLDİAlevilerin 9 Kasım’da Ankara’da...

A+A-

ABF Yöneticileri CHP'yi ziyaret ettiABF Yöneticileri CHP'yi ziyaret etti.

BÜYÜK ALEVİ BULUŞMASI İÇİN CHP ZİYARET EDİLDİ

Alevilerin 9 Kasım’da Ankara’da yapacağı ‘Ayrımcılığa Karşı Eşit Haklar’ Mitingine yönelik çalışmalar devam ediyor. ABF bu kapsamda geçdiğimiz günlerde CHP’yi ziyaret etti. CHP adına görüşmede Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş bulunurken ABF Heyetinde Ali Balkız, Fevzi Gümüş, Köksal Yıldırım, Veysel Kaymak, Cemal Şahin ve Mustafa Özarslan yer aldı.

Görüşmede ABF Heyeti 9 Kasımda yapılacak yürüyüş ve mitinge ilişkin ayrıntıları anlattılar. CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş ise konuyu MYK’na taşıyacağını ifade ederek partisinin her düzeyde mitinge katılım konusunda destek sunması için çaba göstereceğini ifade etti.

Görüşme sonrasında ABF Yöneticilerini telefonla bilgilendiren CHP Genel Başkan Yardımcısı  Yılmaz Ateş MYK’sında konunun gündeme geldiğini ve  Mitinge katılım ve desteklenmenin karara bağlandığını ifade etti.

Ankara Muhasebeciler Odası (ASMMMO) Büyük Buluşmada yerlerini alacak…

ABF Heyetince Ankara Muhasebeciler Odası (ASMMMO) ziyaret edildi. ABF Heyetini Oda Başkanı Ali Metin Polat ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.Görüşmede Büyük Alevi Buluşmasına ilişkin bilgilendirme yapıldı. ASMMMO Alevi Buluşmasına destek sunacağını ifade etti. Görüşmeye ABF adına Ali Balkız, Oktay Kandemir ve Önder Aydın katıldı.

Güneş Arslan / Alevionline / Ankara - 27 Ekim 2008

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.