ABF'den 1 Mayıs'a Katılım Çağrısı

ABF'den 1 Mayıs'a Katılım Çağrısı

ABF'den 1 Mayıs'a Katılım ÇağrısıAlevi Bektaşi Federasyonu, ABF'ye bağlı Alevi kurumlarına gönderdiği yazıyla, 1 Mayıs mitinglerinde...

A+A-

ABF'den 1 Mayıs'a Katılım ÇağrısıABF'den 1 Mayıs'a Katılım Çağrısı

Alevi Bektaşi Federasyonu, ABF'ye bağlı Alevi kurumlarına gönderdiği yazıyla, 1 Mayıs mitinglerinde KESK ve DİSK'in yanında yer alarak, güçlü ve kitlesel bir katılım sağlanmasını istedi. ABF Genel Sekreteri Kazım GENÇ tarafından yapılan çağrıyı aktarıyoruz:

Federasyonumuza bağlı tüm üye kurumlarımızı bulundukları illerde ve ilçelerdeki 1 Mayıs Mitinglerine ABF pankartı arkasında güçlü ve kitlesel bir şekilde katılım sağlamayı görev edinmelidir. Ortak bir çalışma için üye derneklerimiz yerellerde 1 Mayıs mitinglerine katılım şekillerini görüşüp çalışmaya başlamalıdır.

09.11.2008 Tarihinde yapmış olduğumuz “Ayırımcılığa Karşı Eşit Yurttaşlık Hakkı” mitingine, Hem DİSK, hem de KESK tarafından; maddi, manevi ve kitlesel olarak önemli destekler verilmiş olup; emek örgütleri Alevi toplumun hak mücadelesinde yanımızda olduklarını göstermişlerdir.

Emek örgütlerinin bayramı olan 1 Mayıs’ta emek örgütlerinin yanında olarak güç vermemiz, hem örgütsel dayanışmanın gereği ve hem de demokrasiye sahip çıkmanın gereğidir.

Bu nedenle kurumlarımızın şubeleriyle; 1 Mayıs mitinglerinde KESK ve DİSK’ nin yanında yer alarak 1 Mayıs İşçi Bayram’ı etkinliklerine; kitlesel katılımını rica eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

KAYNAK : Alevihaber.com - 22 Nisan 2009

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.