ABF'den 29 Kasım Mitingine Destek

ABF'den 29 Kasım Mitingine Destek

ABF'den 29 Kasım Mitingine DestekAlevi Bektaşi Federasyonu, DİSK ve KESK'in öncülüğünde 29 Kasım'da Ankara'da yapılacak...

A+A-

ABF'den 29 Kasım Mitingine DestekABF'den 29 Kasım Mitingine Destek

Alevi Bektaşi Federasyonu, DİSK ve KESK'in öncülüğünde 29 Kasım'da Ankara'da yapılacak olan “İşsizliğe, Yoksulluğa ve Zamlara Karşı; Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi”ne katılıma ve destek çağrısında bulundu. ABF Genel Sekreteri Kazım GENÇ tarafından ABF'ye bağlı kurumlara gönderilen mesajda şu görüşlere yer verildi : 

"Emek örgütlerinden mücadele arkadaşlarımız olan DİSK ve KESK; 29 Kasım 2008 tarihinde Ankara’da “İŞSİZLİĞE, YOKSULLUĞA VE ZAMLARA KARŞI; EMEK, BARIŞ VE DEMOKRASİ MİTİNGİ” yapmayı planlamış bulunmaktadırlar.

Mitingin konusu sadece, DİSK, KESK ve bileşenlerinin sorunu olmayıp hepimizin sorunudur. Alevi toplumu; işsizlikten, yoksulluktan ve zamlardan çok etkilenmekte olup; Emek, Barış ve Demokrasi, sahip çıkmamız gereken önemli toplumsal değerlerimizdir.

09.11.2008 Tarihinde yapmış olduğumuz “Ayırımcılığa Karşı Eşit Yurttaşlık Hakkı” mitingine, Hem DİSK, hem de KESK tarafından; maddi, manevi ve kitlesel olarak önemli destekler verilmiş olup; emek örgütleri Alevi toplumun hak mücadelesinde yanımızda olduklarını göstermişlerdir.

Şimdi; Ülkemizin demokrasisinin geleceği için; Emek örgütlerinin vermekte oldukları Emek ve Barış mücadelesinde (-ki bu aynı zaman da bizim de hak mücadelemizdir.) Emek örgütlerinin yanında muhalif sesimizi yükseltmek; demokrasi ve barış istemlerimizi bir daha dile getirmek görevi; Alevi toplumuna düşmektedir.

Miting programı aşağıya çıkarılmış olup, kurumunuzun ve şubelerinizin; üyelerini mitinge davet ederek; kitlesel katılım sağlanması hususunda, gereğini rica ederiz. Saygılarımızla

Av. Kazım GENÇ
Genel Sekreter"

TARİH                            : 29 KASIM 2008 CUMARTESİ
TOPLANMA YERİ           : ANKARA HİPODROM ÖNÜ
TOPLANMA SAATİ         : 09.00
YÜRÜYÜŞ BAŞL.SAATİ : 10.00
MİTİNG ALANI               : SIHHİYE MEYDANI
MİTİNG SAATİ               : 13.00

Alevihaber.com - 23 Kasım 2008

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.