ABF'den Kasaba'ya Dokunmayın Çağrısı

ABF'den Kasaba'ya Dokunmayın Çağrısı

ABF'den Kasaba'ya Dokunmayın Çağrısı Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Ali BALKIZ, ATV’de yayınlanan Kasaba adlı dizinin...

A+A-

ABF'den Kasaba için Açık Mektup ABF'den Kasaba'ya Dokunmayın Çağrısı

Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Ali BALKIZ, ATV’de yayınlanan Kasaba adlı dizinin “reyting” gerekçesiyle yayından kaldırılması ile ilgili ATV İcra Kurulu Başkanlığına bir “Açık Mektup” gönderdi. İşte o Açık Mektup, Aktarıyoruz:

ATV İcra Kurulu Başkanlığına

Entrika, mafya, amca-yeğen ilişkilerinin işlendiği, bolca şiddet içeren, mesaj açısından izleyiciye neler verdiği tartışılan TV dizileri yanında, düzeyli bir toplum ilişkisiyle kardeşliği ön plana çıkartan, toplumumuzda mevcut önyargıların kırılmasına hizmet eden KASABA dizisinin, reyting sebep gösterilerek yayından kaldırılacak olması hem Federasyonumuzu hem de bilinçli, sevgi ve kardeşlikten yana olan vatandaşlarımızı da  üzmüştür.

Bu bağlamda Televizyonunuzun İcra Kurulu tarafından konunun tekrar görüşülmesi ve gelen talepler doğrultusunda KASABA adlı dizinin yayınına kaldığı yerden devam ettirilmesi hem ülkemiz açısından hem de toplumun birbirine bakışını daha da güçlendirecek olması acısından yararlı olacaktır. İnsanlarımızı yayın saatlerinde ekranların önüne kilitleyen (bunun böyle olduğunu bize ulaşan binlerce mesajlar nedeniyle biliyoruz) bu dizinin yayınını sürdürmenizi toplum önünde bu açık mektup aracılığıyla istiyoruz -rica ediyoruz.

Saygılarımızla.

Genel Başkan
Ali BALKIZ"

KAYNAK : Alevihaber.com - 15 Mart 2010

İLGİLİ HABERLER :

Sevenleri 'Kasaba'yı geri istiyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.