ABF'den Suç Duyurusu Hazırlığı

ABF'den Suç Duyurusu Hazırlığı

ABF'den Suç Duyurusu HazırlığıTürkiye'nin en büyük Alevi örgütlenmesi olan Alevi Bektaşi Federasyonu, "Büyük...

A+A-

ABF'den Suç Duyurusu HazırlığıABF'den Suç Duyurusu Hazırlığı

Türkiye'nin en büyük Alevi örgütlenmesi olan Alevi Bektaşi Federasyonu, "Büyük Alevi Yürüyüşü" ve 9 Kasım Alevi Mitingi sürecinde yaptıkları yayınlar nedeniyle Vakit, Zaman, Yenişafak ve TRT ilgilileri hakkında suç duyurusunda bulunacak. Konu hakkında ABF Basın Bürosundan yapılan açıklamayı aktarıyoruz:

*Büyük Alevi Yürüyüşü” öncesi ve sonrası yaptıkları bölücü ve kışkırtıcı yayınlar nedeni ile; Vakit, Zaman, Yenişafak ve TRT’yi şikayet ediyoruz.

* Görkemli “Ayırımcılığa Karşı Eşit Yurttaşlık Hakkı” mitingimizi hiç kimsenin gölgelemesine ve çarpıtmasına izin vermeyeceğiz.

Ülkemizin dokuz ilinde başlayarak yapmış olduğumuz “Büyük Alevi Yürüyüşü” ve sonrasındaki görkemli mitingimize yönelik olarak; taraflı, suç isnadında bulunacak şekilde özel kasıtla haber yapmış olan; Vakit, Zaman, Yenişafak ve TRT yetkilileri hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına Ankara Adliyesi önünde basın açıklaması yapıldıktan sonra suç duyurusunda bulunulacaktır.

Yapacağımız basın açıklaması ve suç duyurumuzda yanımızda olarak, haklı mücadelemize, destek vermenizi, gücümüze güç katmanızı bekler, saygı ve sevgilerimizi sunarız.

Av. Kazım Genç
Genel Sekreter

Yer  : Ankara Adliye Sarayı önü (Dil Tarih Coğrafya Fakültesi cephesi) 

Gün  : 19.10.2008 Çarşamba

Saat : 11.30

Alevihaber.com - 18 Kasım 2008

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.