ABF'den Zorunlu Din Dersine Karşı Eyleme Destek

ABF'den Zorunlu Din Dersine Karşı Eyleme Destek

ABF'den Zorunlu Din Dersine Karşı Eyleme DestekAlevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Ali BALKIZ yaptığı yazılı açıklama ile PSAKD İstanbul...

A+A-

ABF'den Zorunlu Din Dersine Karşı Eyleme DestekABF'den Zorunlu Din Dersine Karşı Eyleme Destek

Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Ali BALKIZ yaptığı yazılı açıklama ile PSAKD İstanbul Şubelerinin 24 Ağustos 2008 pazar günü saat 12:00'de Taksim Tramvay durağında
gerçekleştireceği Zorunlu Din Dersinin Kaldırılmasına yönelik oturma eylemine bizzat katılacağını ayrıca Alevi Bektaşi Federasyonunun İstanbul Bileşenlerinin de geniş bir katılımla eyleme destek vereceğini ifade etti. ABF Genel Başkanı Balkız şunları kaydetti:

"Zorunlu Din Dersi mücadelemizin, hangi aşamaya geldiğini ve ne denli önemli olduğunu biliyorsunuz.

Üyemiz Pir Sultan Abdal Kültür Derneği İstanbul Şubeleri, 24 Ağustos 2008 tarihinden başlayarak, okullar açılıncaya kadar her Pazar günü, Taksim Tramvay Durağında saat 12:30 ile 13:00 arası oturma eylemi kararı almıştır.

Üyemiz Pir Sultan Abdal Kültür Derneğinin bu kararını kutluyor ve destekliyoruz. Eylemin açılışında Genel Başkan olarak orada bulunacağım. Sizleri de yönetici ve üyelerinizle anılan yerde bulunmasını, belirlenen süre boyunca desteklerinizi sürdürmezi rica ediyorum.

Saygı ve sevgilerimle.

Ali BALKIZ
Genel Başkan

İrtibat :
Fethi Bölükgiray Cep 0532 568 00 59
Tel 0216 573 20 93
 
ALEVİ HABER AJANSI - 20 Ağustos 2008 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.