Adana Cemevi'nin temeli 8 Şubat'ta atılıyor

Adana Cemevi'nin temeli 8 Şubat'ta atılıyor

Adana Cemevi'nin temeli 8 Şubat'ta atılıyor  Adana Alevi Birleşenleri adına tüm Adanalıları yapılacak olan cemevinin temel atma törenine...

A+A-

Adana Cemevi'nin temeli 8 Şubat'ta atılıyorAdana Cemevi'nin temeli 8 Şubat'ta atılıyor
 
Adana Alevi Birleşenleri adına tüm Adanalıları yapılacak olan cemevinin temel atma törenine davet eden Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür ve Tanıtma Vakfı Başkanı Mahmut Ayas, "Özlenen gün gelmiştir artık, tüm Adanalıları ve canlarımızı bu günümüzde yanımızda görmek istiyoruz." dedi.
 

Yüzüncü Yıl Mahallesi, Galip Avşar Bulvarı üzerinde bulunan Adana Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür ve Tanıtma Vakfı arsası üzerine yapılacak olan cemevinin temelinin 8 Şubat Pazar günü saat 12.00'da yapılacak olan törenle atılacağını belirten Ayas, "Adana'da yıllardır özlemi duyulan cemevinin inşaatına nihayet başlıyoruz. Adana Alevi Birleşenleri olarak yaptığımız girişimler artık olumlu sonuçlar vermeye başladı. Adanalı işadamı ve DSP Seyhan Belediye Başkan Adayı Halil Pişkin'in yaptığı katkı ve yardımlar sonucunda cemevinin temelini atılacak. Cemevinin bitirilebilmesi için tüm canlarımızın desteğini bekliyor, Halil Pişkin'e desteğinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Cemevinin temel atma töreninin Adana Alevilerinin beklenen özlemi olduğunu dile getiren Mahmut Ayas, "Pazar günü yapılacak olan törene tüm dostlarımızı, canlarımızı bekliyoruz." şeklinde konuştu.

KAYNAK : Yeniadana.net - 05.02.2009

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.